Αγρια κόντρα του «καπετάνιου» με τον «Mr MIG» - iefimerida.gr

Αγρια κόντρα του «καπετάνιου» με τον «Mr MIG»

Γιώργος Βαρδινογιάννης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκληρη αντιπαράθεση μεταξυ Γιώργου Βαρδινογιάννη και Ανδρέα Βγενόπουλου που θα συνεχιστει και στις αίθουσες των δικαστηρίων. Το πρωί ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναικός κ. Βαρδινογιάννης κατέθεσε μήνυση στον κ. Βγενόπουλο για συκοφαντική δυσφήμηση σχετικα με όσα είχε αναφέρει πρόσφατα για το προπονητικό κέντρο της Παιανίας. Ο κ. Βγενόπουλος απάντησε με μήνυση κατά του κ. Βαρδινογιάννη.

Ο «καπετάνιος» κατέθεσε μήνυση κατά του κ. Βγενόπουλου για τη δήλωση που είχε κάνει ο τελευταίος ότι η Παιανία παραχωρήθηκε στην οικογένεια Βαρδινογιάννη από την ΓΓΑ. Το προπονητικό κέντρο ανήκει στην οικογένεια Βαρδινογιάννη και πρόεδρος του κέντρου είναι ο Γιώργος Βαρδινογιάννης.

Με μήνυση κατά του κ. Βαρδινογιάννη αλλά και ανακοίνωση απάντησε το μεσημέρι ο κ. Βγενόπουλος:

«Αποφάσεις επί μηνύσεων εκδίδουν τα Δικαστήρια και είναι δικαίωμα του κάθε πολίτη να προσφεύγει σε αυτά. Δεν αντιλαμβάνομαι τη δημοσιότητα που επεδίωξε ο κ. Γιώργος Βαρδινογιάννης, εκτός εάν πιστεύει ότι το MEGA και το STAR σήμερα θα βγάλουν και απόφαση και ότι αυτό με ενοχλεί έστω και κατ΄ελάχιστον.

Η συνέχεια θα δοθεί στα Δικαστήρια όπου θα κριθούν και οι δικές μου δικαστικές ενέργειες κατά του MEGA, του STAR και του DERBY, αλλά τώρα πλέον και κατά του κ. Γιώργου Βαρδινογιάννη για ψευδή καταμήνυση.

Λυπούμαι ειλικρινά διότι πιστεύω ότι ο κ. Γιώργος Βαρδινογιάννης πραγματικά αγάπησε και προσέφερε πολλά στον Παναθηναϊκό.

Επίσης απορώ διότι στην πρόσφατη συνέντευξή μου μόνον καλά λόγια είπα για τον κ. Γιώργο Βαρδινογιάννη και τους αδελφούς του για την προσφορά τους, και με την Παιανία, στον Παναθηναϊκό, σε αντιδιαστολή με την σημερινή κατάσταση όπου υπό την ηγεσία του κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη η Παιανία ενοικιάζεται πλέον στην ΠΑΕ με ενοίκιο 1.050.000 Ευρώ (πλέον Φ.Π.Α.) το χρόνο, τρία ενοίκια προκαταβολή και με εξασφάλιση μεταχρονολογημένες επιταγές της ΠΑΕ!»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ