Η Ζα Ζα Γκαμπόρ δίνει μια ακόμη μάχη για τη ζωή - iefimerida.gr

Η Ζα Ζα Γκαμπόρ δίνει μια ακόμη μάχη για τη ζωή

Ζα Ζα Γκαμπόρ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η γυναίκα που κάποτε μεσουρανούσε στο Hollywood, η ντίβα με τους 9 γάμους που ο τελευταίος της σύζυγος είναι ο πρίγκιπας Φρέντρικ φον Άνχαλτ συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή.

Η Ζα Ζα Γκαμπόρ δίνει μια ακόμη μάχη για τη ζωή | iefimerida.gr 0

Υπήρξε η καλλονή της Αυστρο-Ουγγαρίας! Η Ζα Ζα Γκαμπόρ γεννήθηκε στην Βουδαπέστη το 1917 και κέρδισε τίτλους ομορφιάς στην πατρίδα της. Όμως ο κόσμος την έμαθε από το Hollywood όπου πρωταγωνίστησε σε θρυλικές ταινίες όπως το Moulin Rouge του Τζον Χιούστον, αλλά και από τους 9 γάμους της. Μεταξύ των συζύγων της ήταν ηθοποιοί όπως ο Βρετανός Τζορτζ Σάντερς αλλά και ο Φελίπε ντε Άλμπα, αλλά και ο ιδρυτής της αυτοκρατορίας των ξενοδοχείων Hilton, o Conrad Hilton.
Από το 1982 η θρυλική ντίβα είναι παντρεμένη με τον κατά 26 χρόνια νεότερό της πρίγκιπα Φέντρικ φον Άνχαλτ, που είναι Γερμανικής καταγωγής και υιοθετημένος γιος της πριγκίπισσας Μαρίας-Αυγούστας νύφης του Γερμανού Αυτοκράτορα Γουίλεμ ΙΙ.
Ο Φρέντρικ είναι ο άνθρωπος που στάθηκε στο πλευρό της όλα αυτά τα χρόνια που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.
Όλα ξεκίνησαν στις 27 Νοεμβρίου του 2002 που η Ζα Ζα τραυματίστηκε σε τρακάρισμα, όταν το όχημα που οδηγούσε η κομμώτρια της συγκρούστηκε με φανάρι στο Λος Άντζελες. Η Ζα Ζα τότε νοσηλεύτηκε για 6 εβδομάδες και έκτοτε έμεινε καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι.
Λίγα χρόνια αργότερα τον Ιούλιο του 2005 έπαθε έμφραγμα ενώ την ίδια χρονιά αναγκάστηκε να πάρει φαρμακευτική αγωγή για να αντιμετωπίσει μόλυνση στα πόδια της.
Έκτοτε η Ζα Ζα μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία, ενώ το 2010 μετά την πτώση της από το κρεβάτι της νοσηλεύτηκε εκ νέου και έκανε εγχείριση τοποθέτησης τεχνητού γοφού όμως το σώμα της δεν αντέδρασε καλά και το 2011 υπέστη ακρωτηριασμό μέχρι και πάνω από το γόνατο του ενός της ποδιού, ενώ τον περασμένο Μάιο έπεσε σε κώμα και επανήλθε 6 μέρες αργότερα.
Όμως το περασμένο Σάββατο η Ζα Ζα Γκαμπόρ μπήκε ξανά στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό και επεβλήθη σε εγχείριση αφού είχε μετατοπιστεί ένα σωληνάκι στο στομάχι της με το οποίο τρέφεται και είχε εσωτερική αιμορραγία. Οι γιατροί είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι, ενώ ο σύζυγός της λέει πως η γυναίκα του έχει επανειλημμένα διαψεύσει τους απαισιόδοξους, αλλά παραδέχεται «Ξέρουμε ότι δεν θα γίνει απολύτως καλά, θα παραμείνει στο κρεβάτι για το υπόλοιπο της ζωής της».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ