Νέα τροπή στο θάνατο του 18χρονου Βρετανού στην Κρήτη - Πέθανε από χτύπημα στο κεφάλι και όχι από το αλκοόλ - iefimerida.gr

Νέα τροπή στο θάνατο του 18χρονου Βρετανού στην Κρήτη - Πέθανε από χτύπημα στο κεφάλι και όχι από το αλκοόλ

(EUROKINISSI/ ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διαφορετική τροπή πήρε η υπόθεση του θανάτου του 18χρονου Βρετανού στο Σίσι Λασιθίου.

Η νεκροψία έδειξε ότι ο θάνατος του άτυχου νεαρού προήλθε από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, τις οποίες υπέστη έπειτα από πτώση στο έδαφος και όχι εξαιτίας της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ. Ηδη έχει συλληφθεί ένας 23χρονος συμπατριώτης του, για πρόκληση θανατηφόρας βλάβης στον 18χρονο.

Ο Βρετανός τουρίστας είχε εντοπιστεί νεκρός το μεσημέρι της Πέμπτης από φίλους του στο δωμάτιο που διέμενε και αφού το προηγούμενο βράδυ είχε βγει με την παρέα του στα Μάλια και είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Από την ιατροδικαστική εξέταση και τις έρευνες, διαπιστώθηκε η εμπλοκή του 23χρονου Βρετανού στον θανάσιμο τραυματισμό του άτυχου νεαρού.

Σύμφωνα με την αστυνομία προέκυψε ότι τα ξημερώματα της Πέμπτης, σε κεντρικό δρόμο του δήμου Χερσονήσου, ο 23χρονος, ύστερα από φραστική αντιπαράθεση που είχε με τον 18χρονο, τον χτύπησε με τα χέρια στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και να υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, από τις οποίες στη συνέχεια επήλθε ο θάνατός του.

Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ