Διάψευση Παπανικολάου για επιστροφή στον Ολυμπιακό - iefimerida.gr

Διάψευση Παπανικολάου για επιστροφή στον Ολυμπιακό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Κώστας Παπανικολάου, με επίσημη τοποθέτηση, ενημέρωσε πως το προφίλ στο Instagram που ανέβασε μία φωτογραφία του με τη φανέλα του Ολυμπιακού δεν είναι δικό του.

Παράλληλα, τόνισε πως είναι παίκτης των Ντένβερ Νάγκετς και οτιδήποτε άλλο είναι η προσπάθεια κάποιων να παραπλανήσουν τον κόσμο. Δεν παρέλειψε όμως να εκφράσει την αγάπη του για τους «ερυθρόλευκους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο αθλητής της Sfera Sports Association, Κώστας Παπανικολάου, προχώρησε στην παρακάτω επίσημη τοποθέτηση, με αφορμή τα τελευταία γεγονότα:

«Εχοντας επικεντρώσει όλη μου την ενέργεια στην προετοιμασία με την Εθνική Ελλάδος, ενημερώθηκα ότι νωρίτερα στη διάρκεια της σημερινής ημέρας κάποιος χρησιμοποίησε το όνομά μου για να δημιουργήσει τις λάθος εντυπώσεις. Η φωτογραφία μου που "ανέβηκε" σε ψεύτικο λογαριασμό του instagram ίσως έκανε αρκετούς να πιστέψουν ότι θα επιστρέψω στον Ολυμπιακό. Οι "ερυθρόλευκοι" ήταν και θα είναι για πάντα στη καρδιά μου, όμως αυτή τη στιγμή είμαι παίκτης των Denver Nuggets και το μυαλό μου είναι μόνο σε αυτούς και το ΝΒΑ. Επίσης για αποφυγή παρόμοιων παρεξηγήσεων στο μέλλον, θα ήθελα να ενημερώσω άπαντες πως η μοναδική μου επαφή με τα social media είναι το προσωπικό μου προφίλ στο Facebook. Οτιδήποτε άλλο αποτελεί προσπάθεια ορισμένων να παραστήσουν τον εαυτό μου και σε συνεργασία με τους εκπροσώπους μου θα κινήσουμε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου κάτι τέτοιο να μην επαναληφθεί».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ