Μοίρασαν μπράουνις από μαριχουάνα σε κηδεία - iefimerida.gr

Μοίρασαν μπράουνις από μαριχουάνα σε κηδεία

pot brownies
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα επείγοντα περιστατικά του νοσοκομείου κατέληξαν τρεις ηλικιωμένοι οι οποίοι πήγαν στην κηδεία ενός φίλου τους και έφαγαν μπράουνις που περιείχαν μαριχουάνα!

Συγκεκριμένα, δύο γυναίκες και ένας άντρας πήγαν το στην κηδεία ενός φίλου τους το προηγούμενο Σάββατο στη Νότια Καλιφόρνια. Εκεί παρατήρησαν μερικά μπράουνις μέσα σε ένα δίσκο τα οποία και... τίμησαν. Μετά από λίγο όμως οι τρεις ηλικιωμένοι παραπονέθηκαν πως αισθάνονταν ναυτία, ζαλάδα και αδυναμία να σταθούν όρθιοι.

Δυστυχώς για αυτούς, δεν γνώριζαν οτι τα μπράουνις προσφέρθηκαν στη μνήμη του φίλου τους ο οποίος όσο ζούσε αρέσκονταν στο να τα τρώει φτιαγμένα με τη συγκεκριμένη συνταγή, δηλαδή με μαριχουάνα.

Κάποιος που γνώριζε τις συνήθειες του εκλιπόντα τα έφτιαξε και τα έστειλε στην κηδεία, χωρίς να ενημερώσει κανέναν για το περιεχόμενο. Τα μπράουνις τοποθετήθηκαν πάνω σε ένα τραπέζι και όλοι οι παρευρισκόμενοι τα δοκίμασαν αλλά μόνο οι ηλικιωμένοι το πήραν τόσο βαριά...

Πηγή: Guardian

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ