Πέθανε ο 30χρονος ιδιοκτήτης του Ρομέο, Νίκος Γιγουρτάκης - iefimerida.gr

Πέθανε ο 30χρονος ιδιοκτήτης του Ρομέο, Νίκος Γιγουρτάκης

Νίκος Γιγουρτάκης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εντελώς ξαφνικά άφησε την τελευταία του πνοή, στα 30 του χρόνια, ο επιχειρηματίας Νίκος Γιγουρτάκης. Ο ιδιοκτήτης του Ρομέο, μεταφέρθηκε χθες το βράδυ στο Ασκληπιείο Βούλας, από γνωστό κέντρο της παραλιακής, όπου διασκέδαζε με φίλους του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο θάνατος του προήλθε από ανακοπή καρδιάς.

Σοκαρισμένοι φίλοι και γνωστοί κάνουν λόγο για έναν νέο που έκανε υγιεινή ζωή, δεν κάπνιζε και γυμναζόταν.

Είχε γεννηθει το 1981, και αφού τελείωσε το γυμνάσιο στην Ελλάδα συνέχισε τις σπουδές του σε ιδιωτικό κολέγιο στο Λονδίνο. Πολλοί τον αποκαλούσαν Έλληνα Ντέιβιντ Μπέκαμ, ενώ του απέδιδαν σχέσεις μεταξύ άλλων και με τις Τζούλια Αλεξανδράτου, Εφη Κυριάκου και Χριστίνα Κολέτσα.

Ο Νίκος Γιγουρτάκης από πολύ νωρίς έκανε ότι μπορούσε για να κερδίσει τον τίτλο του «άτακτου παιδιού» της αθηναϊκής νύχτας. Δεν δέχονταν εύκολα το όχι, ότι ήθελε το απαιτούσε και το κυνηγούσε και δεν φοβόταν να ορθώσει το ανάστημά του σε ανθρώπους της νύχτας παρά το νεαρό της ηλικίας του.
Παράλληλα ζούσε μια χλιδάτη ζωή μοιράζοντας τον χρόνο του ανάμεσα σε κοσμικές εξόδους σε clubs όπως το Villa Mercedes και το Ritch, βόλτες σε Λονδίνο και Νέα Υόρκη και διακοπές στις βίλες της οικογένειάς του στην Σίφνο, την Κρήτη και το Μπαλί. Και φυσικά κυκλοφορούσε με το πανάκριβο hummer του στην αγαπημένη του Γλυφάδα όπου τον ήξεραν όλοι. Είχε όμως και μια «άγρια πλευρά», αυτή που κατά καιρούς έμπλεξε το όνομά του σε παράνομες κόντρες με αυτοκίνητα, σε ξυλοδαρμούς, λογομαχίες, απειλητικά τηλεφωνήματα και «ξεκαθαρίσματα λογαριασμών»

Ο ίδιος πάντως θεωρούσε τον εαυτό του παρεξηγημένο και σε σχετική ερώτηση σε κάποια συνέντευξή του είχε πει: «Μπορεί να είσαι δισεκατομμυριούχος, μπορεί να είσαι και ο πιο φτωχός, να είσαι ο πιο ωραίος ή ο πιο άσχημος. Όλοι έχουν άγχη και προβλήματα. Είμαι παρεξηγημένος γιατί είμαι λίγο πιο αυθόρμητος και ατίθασος σε σχέση με άλλους. Προβάλλω έναν Νίκο που δεν θέλει να μεγαλώσει.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ