Τελευταία εκπομπή για τον Τζον Στιούαρτ στο Daily Show [εικόνες] - iefimerida.gr

Τελευταία εκπομπή για τον Τζον Στιούαρτ στο Daily Show [εικόνες]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έπειτα από 16 χρόνια ανελέητης σάτιρας και πολλών επιτυχιών, ένας από τους πιο πολυσυζητημένους και δημοφιλείς παρουσιαστές, ο Τζον Στιούαρτ, αποχωρεί από το Daily Show.

Η εκπομπή προβάλλεται από το συνδρομητικό Comedy Central και όλα αυτά τα χρόνια έχει φιλοξενήσει μεγάλα ονόματα και ιστορικές προσωπικότητες όπως ο Μπαράκ Ομπάμα, ο Μπιλ Κλίντον και ο Τζίμι Κάρτερ, η Μισέλ Ομπάμα.

Ο 53χρονος Στιούαρτ από την πλευρά του βρίσκεται στο τιμόνι της εκπομπής από τον Ιανουάριο του 1999 και μέχρι σήμερα έχει κερδίσει 18 Emmy.

Την αποχώρηση του είχε προαναγγείλει τον Φεβρουάριο η Viacom Inc, η ιδιοκτήτρια εταιρεία του Comedy Central. «Για περισσότερες από δύο δεκαετίες, είχαμε το απίστευτο προνόμιο να συνεργαζόμαστε με τον Τζον Στιούαρτ. Μέσα από τη μοναδική φωνή και το όραμά του στο The Daily Show έχει καταστεί μοναδικός για τα εκατομμύρια των οπαδών του και δημιούργησε μια απαράμιλλη πλατφόρμα για πολιτική κωμωδία που θα ζήσει για τα επόμενα χρόνια», ανέφερε η ανακοίνωση.

Τελευταία εκπομπή για τον Τζον Στιούαρτ στο Daily Show [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Τελευταία εκπομπή για τον Τζον Στιούαρτ στο Daily Show [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζον Στιόυαρτ Daily Show αποχώρηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ