Εγκλημα και τιμωρία: Ο ΠΑΟ κατέρρευσε σε 5 λεπτά και αποκλείστηκε με την ήττα 3-0 από την Μπριζ [βίντεο] - iefimerida.gr

Εγκλημα και τιμωρία: Ο ΠΑΟ κατέρρευσε σε 5 λεπτά και αποκλείστηκε με την ήττα 3-0 από την Μπριζ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καταστροφικό δεύτερο ημίχρονο έκανε ο Παναθηναϊκός στο Βέλγιο, με αποτέλεσμα να χάσει με 3-0 απο την Κλαμπ Μπριζ και να αποκλειστεί απο την συνέχεια του Champions League.

Ο ΠΑΟ δέχθηκε δύο γκολ σε πέντε λεπτά (53'-57') και το τρίτο ήρθε στο 82' για να τον... τελειώσει και τυπικά. Πλέον, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου που εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων θα παίξει στα προκριματικά για να μπει στους ομίλους του Europa League. Σε όλο το πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟ πάτησε καλά και στάθηκε καλά με το 0-0 να του δίνει δύναμη. Στο ξεκίνημα του β' ημιχρόνου πήρε θάρρος, αλλά εκεί... κατέρρευσε.

Στο 53' γεμάτη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και κεφαλιά του αμαρκάριστου Κόουλς (που έχασε ο Ζέκα). Το πρόβλημα δεν ήταν τόσο αυτό το γκολ όσο το 2-0 που ήρθε άμεσα και τρομερά άκοπα για τους γηπεδούχους. Στο φάουλ του Βάσκες στο 58' η μπάλα βρήκε στην πλάτη του Βέμερ που πήδηξε χωρίς λόγο και κατέληξε στα δίχτυα. Το 3-0 δεν έγινε στην μεγάλη ευκαιρία του Ντε Σούτερ, όταν απέκρουσε χαμηλά ο Κοτσόλης, έγινε όμως στο 82' από τον Ουλαρέ που είχε πολλή εύκολη δουλειά χωρίς μαρκάρισμα πάνω του.Για δεύτερη σερί σεζόν θα συνεχίσουν στο Europa League, για δεύτερη σερί σεζόν δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις.

Διαβάστε πως περίεγραψε LIVE το iefimerida.gr τον αγώνα στο Μπριζ

Κλαμπ Μπριζ (Πρεντόμ): Μπρουζές, Κόουλς, Μέχελε, Ντουάρτε, Ντε Μποκ, Βόρμερ, Σίμονς, Βάσκες (84’ Βανάκεν), Ντιρκς (67’ Μπολινγκολί), Ντε Σούτερ (77’ Ουλαρέ)

Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Κοτσόλης, Βέμερ, Νάνο, Τριανταφυλλόπουλος, Ταυλαρίδης, Λαγός, Κουτρουμπής (61’ Πέτριτς), Ζέκα, Νίνης (73’ Λουντ), Καρέλης (73’ Κλωναρίδης), Μπεργκ

To 1-0

Το 2-0

To 3-0

Σε επαναληπτικές αναμετρήσεις για τον γ` προκριματικό γύρο του Champions League, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα (σε παρένθεση το σκορ του πρώτου αγώνα):

Μόλντε (Νορβηγία)-Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία) 3-3 (1-1)
Αγιαξ (Ολλανδία)-Ραπίντ Βιένης (Αυστρία) 2-3 (2-2)
Μονακό (Γαλλία)-Γιούνγκ Μπόις (Ελβετία) 4-0 (3-1)
ΑΠΟΕΛ (Κύπρος)-Μίντιλαντ (Δανία) 0-1 (2-1)
Μπριζ (Βέλγιο)-Παναθηναϊκός 3-0 (1-2)
Σπάρτα Πράγας (Τσεχία)-ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία) 2-3 (2-2)
Σκεντέρμπεου (Αλβανία)-Μιλσάμι Ορχέι (Μολδαβία) 2-0 (2-0)
Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία)-Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ) 0-2 (2-1)
Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουκρανία)-Φενερμπαχτσέ (Τουρκία) 3-0 (0-0)
ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (Λευκορωσία)-Βιντεότον (Ουγγαρία) 1-0 (1-1)
Βασιλεία (Ελβετία)-Λεχ Πόζναν (Πολωνία) 1-0 (3-1)
Αστάνα (Καζακστάν)-Ελσίνκι (Φινλανδία) 4-3 (0-0)
Καραμπάχ (Αζερμπαϊτζάν)-Σέλτικ (Σκοτία) 0-0 (0-1)
Παρτιζάν Βελιγραδίου (Σερβία)-Στεάουα Βουκουρεστίου (Ρουμανία) 4-2 (1-1)
Μάλμε (Σουηδία)-Σάλτσμπουργκ (Αυστρία) 3-0 (0-2)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός κλαμπ μπριζ Champions League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ