Γιατί ντράπηκε ο Πιρς Μπρόσναν στο αεροδρόμιο - Τι βρήκαν στις αποσκευές του - iefimerida.gr

Γιατί ντράπηκε ο Πιρς Μπρόσναν στο αεροδρόμιο - Τι βρήκαν στις αποσκευές του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αμηχανία αντέδρασε ο διάσημος ηθοποιός Πιρς Μπρόσναν όταν πέρασε από έλεγχο στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Μπέρλινγκτον, στο Βερμόντ των ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα, ο πρώην Πράκτορας 007 πέρασε επιχείρησε να επιβιβαστεί σε αεροσκάφος μεταφέροντας ένα κυνηγετικό μαχαίρι 25,4 εκατοστών στη χειραποσκευή του.

Όπως ανακοίνωσε το τοπικό αστυνομικό τμήμα, μετά την επίλυση του ζητήματος επιτράπηκε στον ηθοποιό να συνεχίσει το ταξίδι του.

Ο 62χρονος Ιρλανδός καλλιτέχνης φέρεται ότι αντέδρασε με αμηχανία και ντροπή όταν οι άνδρες ασφαλείας του κατέσχεσαν το μαχαίρι, γράφει το BBC.

Οι κανονισμοί της Διοίκησης προβλέπουν ότι αιχμηρά αντικείμενα, όπως μαχαίρια, κοπίδια και ψαλίδια με μήκος που ξεπερνά τα 10,15 εκατ, πρέπει να φυλάσσονται μέσα στις αποσκευές οι οποίες περνούν από έλεγχο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πιρς Μπρόσναν χειραποσκευή μαχαίρι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ