Αναβαθμίστε το Android σας, πανεύκολα! - iefimerida.gr

Αναβαθμίστε το Android σας, πανεύκολα!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν έχετε κινητό με Android και θέλετε να το αναβαθμίσετε στις νεότερες εκδόσεις του λειτουργικού, χωρίς να περιμένετε αιώνες τον κατασκευαστή της συσκευής σας να βγάλει update, δοκιμάστε το CyanogenMod, ένα από τα δημοφιλέστερα mod για Android, δηλαδή μια ειδικά τροποποιημένη εκδοχή του Android που αναπτύσσει μια ομάδα ανεξάρτητων προγραμματιστών.

Η νεότερη έκδοση του CyanogenMod, η 7.0, βασίζεται στο Android 2.3.3 (Gingerbread) της Google αλλά με πολλά έξτρα χαρακτηριστικά, όπως υποστήριξη για αρκετά tablets (όπως π.χ. το Nook Color και το G-Tablet), incognito mode όταν σερφάρετε στο Διαδίκτυο, βελτιώσεις στα εργαλεία πληκτρολόγησης και μηνυμάτων, επίλυση προβλημάτων στο copy/paste, πιο λεπτομερείς αναφορές στην απόδοση της μπαταρίας, overclocking στον επεξεργαστή του κινητού(!), δυνατότητα για εγκατάσταση κι περισσότερων εφαρμογών στην κάρτα SD του κινητού, βελτιώσεις στην εφαρμογή αναπαραγωγής μουσικής (π.χ. μπορείτε να κάνετε pause με το κουμπί της φωτογραφικής), περισσότερα wallpapers και γραφικά θέματα, κα.

Το CM7 υποστηρίζει σχεδόν 30 κινητά και tablets. Για να το εγκαταστήσετε, πρέπει να αποκτήσετε root access στο κινητό σας, και μετά να τρέξετε την ROM του CM7, με ένα πρόγραμμα όπως το ROM Manager.

Κατεβάστε το CyanogenMod 7.0 από εδώ.

Αναλυτικές οδηγίες εγκατάστασης θα βρείτε στο wiki.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ