Στη δημοσιότητα νέα φωτογραφία του νεκρού Μάικλ Τζάκσον [φωτο] - iefimerida.gr

Στη δημοσιότητα νέα φωτογραφία του νεκρού Μάικλ Τζάκσον [φωτο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα ολόσωμη, γυμνή φωτογραφία του Μάικλ Τζάκσον από το γραφείο του ιατροδικαστή δόθηκε χτες στη δημοσιότητα, κατά τη διάρκεια της δίκης του γιατρού του βασιλιά της ποπ, Κόνραντ Μάρεϊ.

Στη δίκη κατέθεσε και ο ιατροδικαστής που εξέτασε το πτώμα του Μάικλ Τζάκσον,Κρίστοφερ Ρότζερς, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε ότι ο τραγουδιστής ήταν πολύ πιο υγιής από το μέσο όρο των ατόμων της ηλικίας του, ενώ επισήμανε ότι δεν είχε προβλήματα με την καρδιά του.

Παράλληλα, κατέθεσε ότι δεν βρήκε καμία υγρή ουσία στο στομάχι, το στόμα ή τον οισοφάγο του Τζάκσον, τινάζοντας ουσιαστικά στον αέρα τους ισχυρισμούς της υπεράσπισης ότι ο τραγουδιστής κατανάλωσε χωρίς να το γνωρίζει ο γιατρός του, μεγάλη ποσότητα του αναισθητικού propofol, το οποίο και τον σκότωσε.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα δόθηκε στη δημοσιότητα άλλη μια φωτογραφία του νεκρού Μάικλ Τζάκσον, αλλά εκεί το μεγαλύτερο μέρος της σορού του ήταν καλυμμένο με ένα σεντόνι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ