Ο ένας στο χώμα κι ο άλλος στο νοσοκομείο για τα μάτια μιας γυναίκας - iefimerida.gr

Ο ένας στο χώμα κι ο άλλος στο νοσοκομείο για τα μάτια μιας γυναίκας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άγριος καβγάς ξέσπασε χτες το βράδυ μεταξύ δύο ανδρών για μια γυναίκα, με αποτέλεσμα ο ένας να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, και ο άλλος να βρεθεί νεκρός, κάτω από αδιευκρίνιστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες.

Το περιστατικό συνέβη στο Ρέθυμνο. Σύμφωνα με την αστυνομία, ένας 29χρονος κι ένας 25χρονος άνδρας ήρθαν στα χέρια, όταν ο δεύτερος επισκέφτηκε 20χρονη Ρουμάνα, στο σπίτι της οποίας βρισκόταν ήδη ο πρώτος.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, ο 25χρονος τραυμάτισε με πυροβόλο όπλο στο χέρι τον 29χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Λίγο αργότερα, ο 25χρονος, ο οποίος μετά το συμβάν τράπηκε σε φυγή, βρέθηκε νεκρός έξω από το σπίτι της 20χρονης.

Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο ο 25χρονος να αυτοκτόνησε, καθώς δίπλα του βρέθηκε το ίδιο πυροβόλο όπλο που χρησιμοποίησε εναντίον του 29χρονου, ωστόσο όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και για αυτό αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή που θα ρίξει φως στην υπόθεση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ