Ο Νίκος Βούτσης για μπάνιο στο Σούνιο [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Νίκος Βούτσης για μπάνιο στο Σούνιο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο Σούνιο για μία σύντομη απόδραση βρέθηκε ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης μαζί με την σύζυγό του Αγγελική Παπάζογλου.

Ο κ. Βούτσης επέλεξε για τη διαμονή του το πολυτελές ξενοδοχείο «Aegeon Beach Hotel», το Σάββατο 25 Ιουλίου.

Αναζητώντας μία ανάσα ανάπαυσης, πάντα όμως κοντά στην Αθήνα λόγω των εξελίξεων, ο υπουργός Εσωτερικών έκανε ένα διάλειμμα από τη δύσκολη καθημερινότητα και με το που έφτασε στο ξενοδοχείο κατευθύνθηκε απευθείας στην παραλία.

Ο Νίκος Βούτσης για μπάνιο στο Σούνιο [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Σύμφωνα με το protothema.gr, ο κ. Βούτσης, το απόγευμα, μετά το μπάνιο του, απόλαυσε τον καφέ του και ενώ ενημερωνόταν για την επικαιρότητα δύο λουόμενοι τον πλησίασαν με φιλική διάθεση για να τον χαιρετήσουν. Ο κ. Βούτσης ανταπέδωσε εγκάρδια τον χαιρετισμό και συνέχισε την ανάγνωση έως τη στιγμή που εμφανίστηκε η σύζυγός του. Λίγο αργότερα το ζεύγος αναχώρησε με προορισμό κάποια ψαροταβέρνα της περιοχής.

Η μίνι εκδρομή του ζεύγους Βούτση στο Σούνιο έλαβε τέλος μόλις το επόμενο πρωινό, γύρω στις 11.30, όταν τακτοποίησαν τον λογαριασμό και ετοιμάστηκαν για την επιστροφή στην Αθήνα.

Ο Νίκος Βούτσης για μπάνιο στο Σούνιο [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ο Νίκος Βούτσης για μπάνιο στο Σούνιο [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Πηγή φωτό: protothema.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ