Κινηματογραφική καταδίωξη τσιγγάνων από την αστυνομία στη Λαμία - iefimerida.gr

Κινηματογραφική καταδίωξη τσιγγάνων από την αστυνομία στη Λαμία

τσιγγάνοι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκηνές από αστυνομική ταινία εκτυλίχθηκαν στη περιοχή της Στυλίδας και της Λαμίας. Τρεις τσιγγάνοι έκλεψαν μεγάλη ποσότητα καλωδίων από το βιολογικό καθαρισμό της Στυλίδας, αλλά την ώρα που έφευγαν έγιναν αντιληπτοί από τον φύλακα εργοταξίου της περιοχής.

Στην προσπάθεια του να τους κλείσει την έξοδο με το αυτοκίνητο του, οι αποφασισμένοι για όλα δράστες τον τράκαραν και έφυγαν. Σύμφωνα με το lamiareport.gr ο φύλακας ειδοποίησε την αστυνομία και ξεκίνησε η αναζήτηση, ενώ στήθηκαν μπλόκα και σε κομβικά σημεία σε διασταυρώσεις προς εθνική και Λαμία.

Λίγη ώρα αργότερα και μετά από καταδίωξη οι 3 δράστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ. και της τροχαίας. Και οι τρεις είναι κάτοικοι της Λαμίας και κρατούνται στην ασφάλεια για να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ