Monitor: Το κρητικό Free Press κερνάει τσικουδιά τις αθηναϊκές φυλλάδες. - iefimerida.gr

Monitor: Το κρητικό Free Press κερνάει τσικουδιά τις αθηναϊκές φυλλάδες.

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν νόμιζες ότι τα Free Press είναι μόνο αθηναϊκά και έβαλες τα μαύρα που έκλεισε η FAQ, μη στεναχωριέσαι άδικα και συνέχισε να φοράς τα μαύρα γιατί το πιο δυνατό free press της επαρχίας είναι Κρητικό! Το Monitor, το οποίο επιτυχώς έκλεισε τα 27 τεύχη του, είναι το πιο δημοφιλές φύλο του Ηρακλείου, ενώ η διάδοσή του στην υπόλοιπη Κρήτη προχωρά με σταθερούς ρυθμούς. Το εν λόγω έντυπο, είναι ένα δεκαπενθήμερο δωρεάν περιοδικό πόλης κάτι μεταξύ FAQ και Athens Voice με πληθώρα στηλών, μοντέρνα αισθητική και διαφορετικούς θεματικούς άξονες ανά τεύχος. Έτοιμος για σούστα;

Ξεφυλλίζοντας τα τελευταία τρία τεύχη του Monitor, μπορείς να περιηγηθείς με τρόπο χαλαρό στη πραγματικότητα της Μεγαλονήσου και να συναντήσεις τη διερευνητική ματιά των Κούλογλου, Διονέλλη και Κατζηλάκη στη διεθνή και εγχώρια επικαιρότητα. Οι υπόλοιπες στήλες, στη πλειονότητά τους μάλλον ενδιαφέρουσες καλύπτουν όλο το φάσμα της επικαιρότητας και της ελεύθερης αρθρογραφίας. Ξεχωρίσαμε την «Αστική Λήθη» και «Ημερολόγιο Πόλης», άρθρα με προτεινόμενο soundtrack και το «Alpha Beta of Creta» με το ευχάριστο παραμιλητό της Σίσσυς Παπαδογιάννη. Κατάπιαμε αμάσητο το ντάκο της ελληνικής κατάπτωσης με το «ημερολόγιο Κρίσης» και άρχισα να «Γνωρίζω τη Πόλη μου» ή τουλάχιστον το Ηράκλειο, με την ατζέντα και το δημιουργικό blogroll της όγδοης σελίδας. Η φωτογραφική στήλη του «Filame», ήταν μια ευχάριστη έκπληξη από τη πρώτη κιόλας σελίδα ενώ οι Κρητικοί κινηματογράφου ανέλαβαν την επισκόπιση στις νέες κυκλοφορίες κινηματογράφου και dvd.

Αν δεν κατέεις πράμα, απ’ όσα είπα, καλύτερα να κοιτάξεις μόνος σου το καλοστημένο site του περιοδικού, και να ξεφυλλίσεις τα τεύχη που έχουν εκδοθεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κρήτη Monitor Κούλογλου Free Press
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ