Πάνω από 15.000 πολίτες απαιτούν την αποπομπή της Ζωής [εικόνα] - iefimerida.gr

Πάνω από 15.000 πολίτες απαιτούν την αποπομπή της Ζωής [εικόνα]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξεπέρασαν τις 15.000 τα μέλη της ομάδας στο Facebook «Πρόταση μομφής στην ΠτΒ», που απαιτούν την αποπομπή της Ζωής Κωνσταντοπούλου από την προεδρία της Βουλής.

Οπως αναφέρουν τα μέλη του group, στόχος είναι να ξεπεράσουν τις 20.000 και σημειώνουν πως «δεν πρόκειται για μια απλή σελίδα στο Facebook, όπου ο διαδικτυακός... περαστικός κάνει ένα απλό like και πάει παρακάτω αλλά για ομάδα και, μάλιστα, κλειστή όπου «εγγράφονται» μέλη. Για όσους/ες γνωρίζουν από social media ο αριθμός είναι πρωτοφανής».

Η πρωτοβουλία ξεκίνησε στις 20 Ιουλίου και το απόγευμα της 1ης Αυγούστου τα μέλη ξεπέρασαν τις 15.000.

Κατά τους διαχειριστές της σελίδας, μετά τη δραματική ολονύχτια συνεδρίαση της Βουλής για την ψήφιση των προαπαιτουμένων, «όπου η ΠτΒ έπαιξε για άλλη μια φορά τον διαλυτικό, αντιθεσμικό, αντιδημοκρατικό ρόλο της [...] το group απογειώθηκε».

«Υπήρχαν, πλέον, αυθόρμητα αιτήματα που κατέφθαναν με ρυθμό πολυβόλου» σημειώνουν χαρακτηριστικά, υπολογίζοντας πρόχειρα πως «για κάποιο διάστημα, η ομάδα δεχόταν ένα αίτημα ανά τρία δευτερόλεπτα».

Οπως λένε, από εκείνη τη στιγμή, «το group είχε πλέον μετατραπεί σε ένα αυθόρμητο ηλεκτρονικό κίνημα βάσης δημοκρατικών πολιτών, που είχαν έναν κοινό στόχο: να πιέσουν τα κόμματα της Βουλής να καταθέσουν αμέσως πρόταση μομφής κατά της ΠτΒ».

Πάνω από 15.000 πολίτες απαιτούν την αποπομπή της Ζωής [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ