Απίστευτη αγριότητα: Δολοφόνησαν και τον αδερφό του λιονταριού Σεσίλ, Τζέρικο - iefimerida.gr

Απίστευτη αγριότητα: Δολοφόνησαν και τον αδερφό του λιονταριού Σεσίλ, Τζέρικο

Brent Stapelkamp
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά την παγκόσμια κατακραυγή για την δολοφονία του Σεσίλ, οι φωνές πληθαίνουν μετά τον θάνατο από λαθροθήρες και του αδερφού του, Τζέρικο.

Οι υπεύθυνοι του πάρκου ανακοίνωσαν πως το λιοντάρι βρέθηκε νεκρό από σφαίρα την Κυριακή στις 4 το απόγευμα, χωρίς να υπάρχουν, ωστόσο, περαιτέρω πληροφορίες για τον θάνατό του.

Ο Τζέρικο ήταν ο προστάτης της αγέλης με έξι λέαινες και μικρά λιονταράκια. Σύμφωνα με τους ειδικούς του Πάρκου, το έργο του ήταν αρκετά δύσκολο, καθώς χωρίς την βοήθεια του Σεσίλ θα έπρεπε να μονομαχήσει με ξένα λιοντάρια για την περιοχή του. Πλέον, η αγέλη είναι στο έλεος όχι μόνο άλλων λιονταριών αλλά και ανθρώπων.

Η δολοφονία του Σεσίλ από τον οδοντίατρο Πάλμερ, είχε προκαλέσει σάλο με την κυβέρνηση της Ζιμπάμπουε ανακοίνωσε ήδη την απαγόρευση του κυνηγιού των λιονταριών στην χώρα, μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΕΣΙΛ λιοντάρι Τζέρικο δολοφονία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ