H ηθοποιός Τίλντα Σουίντον ομολόγησε πως πήγε να δολοφονήσει τον αδελφό της - iefimerida.gr

H ηθοποιός Τίλντα Σουίντον ομολόγησε πως πήγε να δολοφονήσει τον αδελφό της

Τίλντα Σουίντον
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αποκαλυπτική εξομολόγηση έκανε η διάσημη και βραβευμένη βρετανίδα ηθοποιός μιλώντας στο Us Weekly με αφορμή την τελευταία της ταινία We Need to Talk About Kevin.
Στην ταινία η Τίλντα υποδύεται μια μητέρα που προσπαθεί να ζήσει με την ενοχή και την θλίψη για το γεγονός ότι ο ανήλικος γιος της έγινε μαζικός δολοφόνος στο σχολείο του. Με αφορμή αυτή την τραγική ταινία για τα παιδιά-τέρατα και τις μάνες των δολοφόνων η Τίλντα αποφάσισε να αποκαλύψει και την δική της προσωπική σκοτεινή πλευρά και να μιλήσει για κάτι που κρατούσε μυστικό για χρόνια.
Η ηθοποιός με την... εξωγήινη όψη, είπε πως όταν ήταν 4 ή 5 χρονών ήθελε να δολοφονήσει τον λίγων μηνών αδελφό της. «Ήταν το τρίτο κατά σειρά αγόρι στην οικογένεια και για μένα δύο αγόρια ήταν ήδη πολλά... Εκείνη την εποχή στην Αγγλία σε όλες τις εφημερίδες ήταν πρωτοσέλιδη η είδηση της δολοφονίας του James Bulger και αυτό με είχε επηρεάσει. Όλοι μιλούσαν για το κακό. Ένα βράδυ πήγα στο δωμάτιο του μικρού μου αδελφού με ένα μαχαίρι για να τον σκοτώσω. Όμως όπως τον είδα στην κούνια μερικές κορδέλες από το σκουφάκι που του φορούσαν είχαν μπει στο στόμα του. Και δεν ξέρω γιατί αλλά αντί να τον σκοτώσω άρχισα να βγάζω τις κορδέλες από το στόμα του για να μην πνιγεί. Όλοι πίστεψαν ότι του έσωσα τη ζωή, ακόμα και εγώ είχα ξεχάσει πως αρχικά πήγα στο δωμάτιο για να τον σκοτώσω».
Μας ανατρίχιασες Τίλντα φτάνει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ