Ταινίες της Εβδομάδας: Χολιγουντιανές και ευρωπαϊκές κωμωδίες [εικόνες&τρέιλερ] - iefimerida.gr

Ταινίες της Εβδομάδας: Χολιγουντιανές και ευρωπαϊκές κωμωδίες [εικόνες&τρέιλερ]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα ανελέητα, τσουρουφλιστά βράδια του Ελληνικού Καλοκαιριού είναι εδώ ενώ οι δροσερές αίθουσες του σινεμά κατακλύζονται από ανέμελο κινηματογραφικό θέαμα. Στο plan B των αιθουσών υπάρχουν φρέσκιες Χολιγουντιανές, γαλλικές και ιταλικές κωμωδίες που υπόσχονται να σας τραβήξουν απ’ τη ρουτινιάρικη θλιβερή Βαρουφακειάδα και την φθηνή πολιτική ρευστότητα που μας περιβάλλει.

Γράφει ο Πάνος Κοκκίδης

Ταινίες της Εβδομάδας: Χολιγουντιανές και ευρωπαϊκές κωμωδίες [εικόνες&τρέιλερ] | iefimerida.gr 0


Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΤΟ 'ΣΚΑΣΕ - Κωμωδία / Βρετανία (2015)

  • A Royal Nigth Out
  • Σκηνοθεσία: Τζούλιαν Τζάρολντ
  • Παίζουν: Σάρα Γκέιντον, Μπελ Πάουλι, Τζακ Ρέινορ, Ρούπερτ Έβερετ, Έμιλι Ουότσον

Τι Συμβαίνει:

Οι νεαρές πριγκίπισσες, τουλάχιστον στην Αγγλία, που οι θεσμοί είναι κραταιοί, έχουν το εξής καλό: Μπορούν να τριγυρίσουν όπου τους καπνίσει στο Λονδίνο, να ερωτευτούν όποιον θέλουν και στο τέλος όλοι γύρω τους να χτυπάνε προσοχές μόλις τις αναγνωρίσουν. Κάτι τέτοιο παρακολουθούμε σ’ αυτή την ανάλαφρη ρομαντική περιπέτεια όπου οι δυο πριγκίπισσες της Αγγλίας Ελίζαμπεθ και Μάργκαρετ, μια βραδιά όπου όλοι γιορτάζουν τη λήξη του μεγάλου πολέμου, αποφασίζουν δραπετεύσουν απ΄τη βασιλική ετικέτα και να κάνουν μια σκανταλιάρικη βόλτα στο γιορτινό Λονδίνο. Είναι η μοναδική τους ευκαιρία να περάσουν απαρατήρητες στο γιγάντιο θρυλικό πάρτι της πόλης και φυσικά δεν την αφήνουν ανεκμετάλλευτη.

Θα χαθούν, θα βρεθούν, θα αναζητηθούν και στο τέλος θα γυρίσουν στα ανάκτορα του Μπάκινγχαμ γεμάτες νέες εμπειρίες.

“Τι είναι ο Οίκος Ανοχής μαμά; Θα ρωτήσει στο τέλος η νεαρή Ελισάβετ αφήνοντας εμβρόντητη την βασίλισσα μητέρα.

Η Καναδή Σάρα Γκέιντον σαν Ελίζαμπεθ και η Βρετανή Μπελ Πάουλι σαν Μάργκαρετ δημιουργούν ένα τέλειο δίδυμο που όχι μόνο πείθει αλλά περνάει και τον σωστό τόνο στην ταινία διευκολύνοντας να αποδοθεί η αίσθηση της εποχής. Ο σκηνοθέτης Τζούλιαν Τζάρολντ (“Επιστροφή στο Μπράϊτσχεντ”, “Ερωτευμένη Τζέιν”) μένει στην ανώδυνη και διακριτικά ευχάριστη πλευρά της περιπέτειας και με αφελείς σκηνοθετικές λύσεις δίνει τον ανάλαφρο τόνο που περιμένει το πλατύ κοινό. Οι νεαρές μέλλουσες βασίλισσες θα βιώσουν λίγο την πραγματική βρετανική ζωή, θα αναμιχθούν με “ανθρώπους”, θα κάνουν πρόστυχες παρέες και θα ερωτευτούν κοινούς θνητούς όπως όλα τα κορίτσια της ηλικίας τους. Αυτά όλα βέβαια με μια γλυκόπικρη τουριστική διάθεση όπως κάποιος αμερικανός τουρίστας κάνει δήθεν παρέα στο καφενείο του χωριού με τους ντόπιους, πίνει μια τσικουδιά και γίνεται “ένα μ’ αυτούς”. Μόνο που αυτός θα γυρίσει στην άνετη και πλούσια ζωή του Λος Άντζελες και οι ντόπιοι στη μίζερη πραγματικότητά της φτώχειας και της σκληρής επιβίωσης. Κάπως έτσι.

Ταινίες της Εβδομάδας: Χολιγουντιανές και ευρωπαϊκές κωμωδίες [εικόνες&τρέιλερ] | iefimerida.gr 1


Η ΜΑΦΙΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ - Κωμωδία / ΗΠΑ (2015)

  • La Mafia Uccide Solo d’ Estate
  • Σκηνοθεσία: Πιφ
  • Παίζουν : Κριστιάνα Καποτόντι, Πιφ, Άλεξ Μπισκόντι

Τι Συμβαίνει:

Αυτή η τρυφερή και ταυτόχρονα αστεία ταινία μας διηγείται την ιστορία του Αρτούρο, ενός παιδιού που γεννήθηκε στο Παλέρμο την ημέρα που ο αρχηγός της Μαφίας ανέλαβε Δήμαρχος! Το Παλέρμο, στο οποίο μεγάλωσε, είναι μια πόλη κυριαρχημένη από τη μαφία, τη δεκαετία του 1970. Ο Αρτούρο θέλει να κερδίσει την καρδιά της παιδικής του φίλης της Φλόρα, και θα κάνει τα πάντα για να τη γοητεύσει. Ωστόσο, αντίθετα με την πλειοψηφία ο Αρτούρο αρνείται να συμπορευτεί με τις δράσεις της Μαφίας. Τελικά, το πείσμα του Αρτούρο χωρίζει για λίγο το ζευγάρι, το οποίο ξανασυναντιέται το 1992, μετά από πολλές αποκαλύψεις για τη Μαφία κι όταν τελικά η Φλόρα αντικρίζει την τραγική πραγματικότητα του Παλέρμο. Η ταινία ανακηρύχθηκε σαν η καλύτερη κωμωδία της χρονιάς για το 2014 από την Ευρωπαϊκή Ακαδημία Κινηματογράφου.

Ο Πιφ, ο πιο διάσημος κωμικός της ιταλικής τηλεόρασης, επιστρέφει στη Σικελία, και σκηνοθετεί μια καυστική κωμωδία που έχει ως θέμα την περιβόητη Mαφία.

Μπλέκοντας την πραγματικότητα με την κωμική, αλλά σοβαρή στην ουσία της, μυθοπλασία, ο Πιφ σέβεται αλλά ταυτόχρονα ανατρέπει τους κανόνες των ταινιών για τη Μαφία, μέσα από μια ψευδοβιογραφική ιστορία που εκτυλίσσεται στο διεφθαρμένο Παλέρμο.

Ταινίες της Εβδομάδας: Χολιγουντιανές και ευρωπαϊκές κωμωδίες [εικόνες&τρέιλερ] | iefimerida.gr 2


PIXELS - Κωμωδία / ΗΠΑ (2015)

  • Σκηνοθεσία: Κρις Κολούμπους
  • Παίζουν : Άνταμ Σάντλερ, Πήτερ Ντικλέιτζ, Μισέλ Μόναγκαν, Τζος Γκαντ, Κέβιν Τζέιμς

Τι Συμβαίνει:

Τι θα γινόταν αν οι ήρωες των επιθετικών και βίαιων Video games έστρεφαν την βιαιότητα και επιθετικότητά τους ενάντια στους ανθρώπους; Να ένα έξυπνο premice για τον μεγάλο σκηνοθέτη Kρις Κολούμπους (Goonies, Home Alone) και μια καλή ιδέα για μια διασκεδαστική περιπέτεια! Όταν οι άνθρωποι της ΝΑΣΑ έστελναν στο διάστημα αυτά τα βιντεοπαιχνίδια σαν δείγμα του γήινου πολιτισμού μας σε ένα Time Capsule δεν φανταζόντουσαν πως αυτά θα γίνονταν αιτία πολέμου ενάντια στη Γη!

Όμως κακά τα ψέμματα. Οι Εξωγήινοι δεν σκέφτονται σαν κι εμάς. Είναι πιο αθώοι και παίρνουν τοις μετρητοίς την ατέλειωτη βιαιότητα αυτών των χαρακτήρων. Τα PAC-MAN, Donkey Kong, Galaga, Centipede, και Space Invaders γίνονται τα μυστικά όπλα των εξωγήινων που έρχονται για να καταστρέψουν τον πλανήτη μετά από αυτή την παρεξήγηση με τους γήινους.

Για να σώσει τον πλανήτη Γη από τους εχθρούς του, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ επιστρατεύει τα παλιά του φιλαράκια, πρωταθλητές στα arcade games των 80s, οι οποίοι καλούνται να ξεσκονίσουν τις ικανότητές τους και να εξολοθρεύσουν τα ηλεκτρονικά φόβητρα.

Τη δεκαετία του ’80 οι πρωταθλητές των βίντεο γκέιμς Σαμ Μπρένερ (Ανταμ Σάντλερ), ο Γουίλ Κούπερ (Κέβιν Τζέημς), ο Λούντλοου Λεϊμονσώφ (Τζος Γκαντ) και ο Έντι Πλαντ “The Fire Blaster” (Πήτερ Ντικλέιτζ) είχαν σώσει εικονικά ουκ ολίγες φορές τον κόσμο παίζοντας με μανία ηλεκτρονικά παιχνίδια. Τώρα όμως θα χρειαστεί να το κάνουν στην πραγματικότητα, αφού εξωγήινα όντα, παρερμηνεύοντας τη βιαιότητα των χαρακτήρων από τα γήινα video games, τα θεωρούν σαν μια ξεκάθαρη δήλωση πολέμου εκ μέρους του πλανήτη μας κι αποφασίζουν να αντεπιτεθούν στη γη χρησιμοποιώντας σαν βασικό όπλο τους ήρωες αυτούς από τα κλασικά ηλεκτρονικά μας παιχνίδια.

Μετά απ΄την πρόσκληση του Προέδρου, ο Σαμ, ο Γουίλ, ο Λούντλοου και ο Έντι, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προφυλάξουν τη Γη από τους PAC-MAN, Donkey Kong, Galaga, Centipede, και Space Invaders.

Μια αφελής μεν αλλά έξυπνη ταινία που αγκαλιάζει μια τεράστια μερίδα κοινού, αφού οι παλαιότεροι θα θυμηθούν με νοσταλγία τις ατέλειωτες παρτίδες του pac man ενώ οι νεώτεροι θα μάθουν για τα ξαδέλφια των σημερινών παιχνιδιών με τα απίθανα γραφικά. Μια ίσως απ τις καλύτερες σκηνές της ταινίας είναι όταν ο πραγματικός “πατέρας” του pac man συναντά τον εφεύρημα του του που έχει πια μεγαλώσει και προσπαθεί να του καλμάρει την επιθετικότητα πλην όμως χωρίς αποτέλεσμα. Ένα έξυπνο σχόλιο πάνω στην αποτελέσματα της βίας και της επιθετικότητας των ηλεκτρονικών παιχνιδιών, τα αποτελέσματα της οποίας βιώνουμε όλοι πολύ άσχημα σήμερα.

Πρόκειται για μια καλοκαιρινή ταινία που σε γυρνάει λίγο πίσω στα χρόνια του Atari και των ‘80ς με έναν μαρκετίστικο αλλά ταυτόχρονα νοσταλγικό τρόπο.

Ταινίες της Εβδομάδας: Χολιγουντιανές και ευρωπαϊκές κωμωδίες [εικόνες&τρέιλερ] | iefimerida.gr 3


ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ - Κωμωδία / ΗΠΑ (2015)

  • Infinitely Polar Bear
  • Σκηνοθεσία: Μάγια Φορμπς
  • Παίζουν : Μαρκ Ράφαλο, Ζόε Σαλντάνα, Ίμοτζεν Γολοντάρσκι, Άσλεϊ Αουφντερχάιντε, Μπεθ Ντίξον, Κιρ Ντουλέα

Τι Συμβαίνει:

Την ώρα που οι περισσότεροι μπαμπάδες βρίσκονται στη δουλειά, ο Καμ Στούαρτ (Μαρκ Ράφαλο) μαζεύει μανιτάρια, ετοιμάζει περίτεχνα γεύματα ή δουλεύει κάποιο από τα πολλά ημιτελή πρότζεκτ του. Η οικογενειακή περιουσία του ίσα που επαρκεί για να συντηρήσει την οικογένειά του, τη στιγμή που ο ίδιος παλεύει με την μανιοκατάθλιψη. Όταν ο Καμ αναγκάζεται να νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική, μετά από έναν νευρικό κλονισμό, η σύζυγός του, Μάγκι (Ζόε Σαλντάνα) και οι δύο κόρες του, Αμίλια και Φέιθ, αφήνουν το σπίτι τους στην εξοχή και μετακομίζουν σε ένα μικρό διαμέρισμα στο Κέμπριτζ, όπου η Μάγκι θα προσπαθήσει μάταια να βρει μια αξιοπρεπή δουλειά.

Χωρίς χρήματα και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, η Μάγκι κάνει αίτηση για μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο πανεπιστήμιο Columbia και γίνεται δεκτή. Θεωρώντας ότι αυτή είναι η ευκαιρία που αναζητούσε για να εξασφαλίσει ένα καλύτερο μέλλον στις κόρες της, η Μάγκι ζητάει από τον Καμ να αναλάβει την φροντίδα των κοριτσιών, μέχρι εκείνη να ολοκληρώσει τις σπουδές της στη Νέα Υόρκη. Άλλωστε, ο γιατρός συνέστησε μια καθημερινότητα με συγκεκριμένο πρόγραμμα και στα κορίτσια έχει λείψει πολύ ο μπαμπάς τους. Ο Καμ συμφωνεί, ελπίζοντας ότι με αυτό τον τρόπο θα αποκατασταθούν οι οικογενειακές ισορροπίες. Οι δύο ατίθασες κόρες του όμως, δεν πρόκειται να τον διευκολύνουν.

Καθώς η Μάγκι βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, ο Καμ αντιλαμβάνεται ότι δεν θα τα βγάλει εύκολα πέρα. Μέσα στους επόμενους 18 μήνες, θα μάθει - αφού πρώτα πάθει - πώς να φροντίζει όχι μόνο τις ατίθασες κόρες του, αλλά και τον εαυτό του. Μετά από χρόνια αγώνων για να βρει τη θέση του σε αυτό τον κόσμο, ίσως τελικά να τα έχει καταφέρει.

Βασισμένη σε αληθινή ιστορία, η ταινία «Infinitely Polar Bear» αποτελεί μια αστεία, αλλά και συγκινητική σκιαγράφηση των απρόσμενων τρόπων με τους οποίους γονείς και παιδιά καταφέρνουν να συνυπάρξουν και πολλές φορές να "σώσουν" οι μεν τους δε.

Ταινίες της Εβδομάδας: Χολιγουντιανές και ευρωπαϊκές κωμωδίες [εικόνες&τρέιλερ] | iefimerida.gr 4


ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ Η ΤΗ ΜΑΜΑ; - Κωμωδία / Γαλλία (2015)

  • Papa ou Maman
  • Σκηνοθεσία: Μαρτέν Μπουρμπουλόν
  • Παίζουν : Λοράν Λαφίτ, Μαρίνα Φουά, Αλεξάντρ Ντερουσό, Άννα Λεμαρσάν, Ακίλ Ποτιέ, Μισέλ Βιγιερμόζ, Λιλί Φλερ Πουαντό, Τιερί Ανγκελβί

Τι Συμβαίνει:

Οι Γάλλοι παραγωγοί έχουν ανακαλύψει φλέβα χρυσού στις οικογενειακές κωμωδίες και γι’ αυτό γυρίζουν τη μια πίσω απ’ την άλλη. Έτσι μετά το “Θα Μείνει μεταξύ μας” και την επιτυχημένη Οικογένεια Μπελιέ που σάρωσε και στην Αθήνα θα δούμε και το Papa ou Maman που με τα τρία εκατομμύρια εισιτήρια του, έγινε κιόλας box office hit στη Γαλλία.

Οι γονείς χωρίζουν. Κάποτε το θέμα ήταν ποιος θα πάρει τα παιδιά. Σ’ αυτή εδώ την κωμωδία όμως το θέμα είναι, ποιος ΔΕΝ θα πάρει τα παιδιά!

Η Φλοράνς (Μαρίνα Φουά) είναι μηχανικός και ο Βενσάν (Λοράν Λαφίτ) επιτυχημένος γυναικολόγος. Στον τέλειο γάμο τους έχουν πετύχει να έχουν τρία υπέροχα παιδιά. Όλα βαδίζουν τέλεια μέχρι που ο έρωτας ανάμεσά τους εξαφανίζεται μετά από δεκαπέντε χρόνια γάμου. Μη θέλοντας, όμως, να γίνουν ένα από εκείνα τα ζευγάρια που μένουν μαζί μόνο από υποχρέωση, αποφασίζουν από κοινού να χωρίσουν. Το μόνο που επιθυμούν τώρα είναι ένα εξίσου επιτυχημένο διαζύγιο. Η ζωή όμως τους τα φέρνει διαφορετικά και δίνει ταυτόχρονα και στους δύο την προαγωγή που πάντα ονειρεύονταν, για μια καριέρα στο εξωτερικό. Οι κυνικοί γονείς καταλαβαίνουν πως τα παιδιά θα είναι εμπόδιο στην καινούργια πίστα της ζωής τους. Έτσι αποφασίζουν να τα ξεφορτωθούν με χαριτωμένο τρόπο!

Ο ένας προσπαθεί να φορτώσει την επιμέλεια των παιδιών στο άλλον κι αυτή τους η τάση πυροδοτεί μια σειρά από αστεία επεισόδια με κάπως πικρό χιούμορ και κωμικοτραγικά χτυπήματα κάτω απ’ τη ζώνη που θα εκμεταλλευτεί στο έπακρο ο σκηνοθέτης Μαρτέν Μπουρμπουλόν στήνοντας μια βεριτάμπλ γαλλική κωμωδία χωρίς πολλές κινηματογραφικές πρωτοτυπίες.

Η μαμά καταστρέφει το πάρτυ της κόρης. Ο πατέρας νοικιάζει ένα άθλιο σπίτι πάνω στην εθνική οδό και παίρνει την κόρη σε ένα στριπ κλαμπ. Η μητέρα κάνει ρελάνς κουρεύοντας άτσαλα τον μεγαλύτερο γιο και ο πατέρας ανταποδίδει το χτύπημα, φέρνοντας τα παιδιά του να παρακολουθήσουν μια γέννα με καισαρική όπου όλοι καταρρέουν ημιλιπόθυμοι.

Τα επεισόδια συνεχίζονται άγρια, με τα παιδιά να γίνονται ο σάκος του μποξ για τους δύο φιλόδοξους γονείς. Αυτή η εξέλιξη μπορεί να έχει τη πλάκα της αλλά καταντά κάπως μονότονη καθώς οι δυο γονείς προσπαθούν να πετύχουν το σκοπό τους με καρτουνίστικες πρακτικές. Οι σεναριογράφοι δεν ενδιαφέρονται ούτε για δείγμα για την δραματική πλευρά του θέματος κι έτσι η ταινία συνεχίζει ανέμελα την υποχρεωτικά αστεία πορεία της μέχρι το φινάλε, αποφεύγοντας τουλάχιστον τα διδακτικά συμπεράσματα. Κάτι είναι κι αυτό…

Ταινίες της Εβδομάδας: Χολιγουντιανές και ευρωπαϊκές κωμωδίες [εικόνες&τρέιλερ] | iefimerida.gr 5


ΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΣΤΟ BROADWAY - Kωμωδία / ΗΠΑ (2015)

  • She’s Funny That Way
  • Σκηνοθεσία : Πήτερ Μπογκντάνοβιτς
  • Παίζουν : Τζένιφερ Άνιστον, Λούσι Παντς, Ίμογεν Πουτς, Όουεν Γουίλσον, Κάθριν Χαν, Τζένιφερ Εσποζίτο, Ρις Άιφανς

Τι Συμβαίνει:

Με φόντο τον κόσμο του Broadway ο παλιός και γνωστός σκηνοθέτης Πήτερ Μπογκτάνοβιτς επιστρέφει μετά από δέκα χρόνια στη σκηνοθεσία για να συνθέσει μια κωμωδία που μπερδεύει με παλιακό τρόπο, σκηνοθέτες ηθοποιούς και εραστές, γύρω απ’ το ανέβασμα ενός θεατρικού έργου. Σε μια σχετικά παρόμοια συλλογιστική είδαμε φέτος το Birdman που όμως ήταν πολύ ανώτερο κινηματογραφικά και πολύ πιο εύστοχο από αυτή την κωμωδία καταστάσεων που θυμίζει γαλλική συνταγή ερωτικής φάρσας με τις πόρτες που ανοιγοκλείνουν κρύβοντας εραστές και κρυφές επιθυμίες.

Ένας παντρεμένος σκηνοθέτης ο Αρνολντ Αλμπερτσον (Οουεν Γουίλσον) φτάνει στο Broadway για το ανέβασμα ενός θεατρικού. Προσκαλεί ένα call girl (Ίμογεν Πουτς) στη σουίτα του ξενοδοχείου του για ένα χαλαρωτικό βράδυ. Στο ίδιο πολυτελές ξενοδοχείο μένουν επίσης και άλλοι ηθοποιοί της θεατρικής παραγωγής. Μετά από πολλές συμπτώσεις και καραμπόλες το call girl που παράλληλα αναζητούσε μια καριέρα στο σανίδι, θα βρεθεί στην οντισιόν για το έργο που θα ανεβάσει ο Άρνολντ και θα πάρει τον πρωταγωνιστικό ρόλο! Εδώ μάλλον έχουμε ένα ρηχό ειρωνικό σχόλιο για την επιλογή των πρωταγωνιστριών στο Broadway?

Κάποια στιγμή καταφτάνει και η σύζυγος του σκηνοθέτη οπότε αρχίζει ένα ερωτικό κρυφτούλι μια και η ίδια είναι γοητευμένη με τον πρωταγωνιστή του έργου.

Στο φιλμ υπάρχουν όλα τα συστατικά για μια κανονική και πετυχημένη screwball comedy ενώ ταυτόχρονα το δυνατό καστ περιλαμβάνει την Τζένιφερ Άνιστον στο ρόλο μιας αθυρόστομης ψυχοθεραπεύτριας που «ζει» τις ιστορίες των πελατών της! Η Άνιστον επιστρέφει στα γνωστά της λημέρια της νευρωτικής και χαριτωμένα επιθετικής ύπαρξης, κάτι που ξέρει πολύ καλά να καμώνεται. Αλλά ως εκεί.

Η ταινία ξεδιπλώνεται ακολουθώντας την διήγηση του call girl το οποίο υποτίθεται πως δίνει συνέντευξη ως η διάσημη πια πρωταγωνίστρια του επιτυχημένου θεατρικού έργου. Μια παλιομοδίτικη σεναριακή συνταγή που τη συναντά κανείς στην προϊστορία του Σινεμά, εντελώς ξεπερασμένη. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Τα αστεία και οι παιχνιδιάρικες σεναριακές καταστάσεις του φιλμ είναι αρκετές. Το θέμα είναι πόσο γελάει κανείς μ’ όλα αυτά τα αστεία που υπάρχουν μεν στο σενάριο, αλλά δύσκολα σερβίρονται στην οθόνη προβολής. Στο ερώτημα αν θα χάσει κάποιος την ώρα του βλέποντας το φιλμ νομίζω πως έχουμε απαντήσει επαρκώς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ