«Λύτρωση» για τον ΠΑΟΚ με τον Λούκας στο... αντίο του – Νίκη 1-0 επί της Σπάρτακ Τρνάβα [βίντεο] - iefimerida.gr

«Λύτρωση» για τον ΠΑΟΚ με τον Λούκας στο... αντίο του – Νίκη 1-0 επί της Σπάρτακ Τρνάβα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Λούκας είναι το πρόσωπο της ημέρας στον ΠΑΟΚ.

Έφερε στην ομάδα 2 εκατ.ευρώ με την πώληση του στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και με γκολ του ήρθε η νίκη επί της Σπάρτακ Τρναβα για το Europa League στην Τούμπα.

Αγωνίστηκε ο ΠΑΟΚ από το 2ο λεπτό με δέκα ποδοσφαιριστές, εξαιτίας της δίκαιης αποβολής του Βίτορ, από δικιά του μεγάλη γκάφα. Αντιμετώπισε μια απίστευτα εχθρική διαιτησία από το νορβηγικό τρίο, που του έκοψε δύο φάσεις με ανύπαρκτα οφσάιντ (23’ &27’), χάρισε μια φάση για δεύτερη κίτρινη στους Σλοβάκους (Tοτ 68’).

Κι όμως ο ΠΑΟΚ με γκολ του Λούκας στο 84’, στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του Ισπανού, πήρε τη νίκη με άλλη μια καταπληκτική πάσα, του Μυστακίδη (παρόμοια με αυτή που είχε βγάλει στην Κροατία για τον Μακ) και έξοχη ενέργεια του Σαββίδη που έκλεψε την μπάλα. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έκανε, έστω και παίζοντας όλο το ματς με δέκα, το βήμα για την πρόκριση στα play-off του Europa League.

ΠΑΟΚ: Όλσεν , Κίτσιου Βίτορ, Ρικάρντο Κόστα, Τζαβέλλας, Μακ (78’ Μυστακίδης), Τζιόλης (73’ Σαββίδης), Κάτσε, Πέλκας, Λούκας, Κουλούρης (2’ Σκόνδρας)

Σπάρτακ Τρνάβα: Κάβεναρ, Γιάνετσκα, Τοθ, Γκρέσακ, Μίκοβιτς (20’λ.τ Σταϊνχούμπερ), Κασάδο, Νίκολιτς, Σάμπο, Χαλίλοβιτς (86’Μπάεζ), Βόιτους (74’ Χάρμπα), Μίκινιτς

Το γκολ του Λούκας

Οι φάσεις που αδικείται ο ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ σπαρτακ τρνβα Europa League Λούκας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ