ΠΑΟΚ και Ατρόμητος στις μάχες του Γιουρόπα Λιγκ - Κόντρα σε Σπαρτάκ Τρνάβα και ΑΙΚ - iefimerida.gr

ΠΑΟΚ και Ατρόμητος στις μάχες του Γιουρόπα Λιγκ - Κόντρα σε Σπαρτάκ Τρνάβα και ΑΙΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπριζ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, η σκυτάλη περνάει στο Γιουρόπα Λιγκ και στις προσπάθειες του ΠΑΟΚ και του Ατρόμητου.

Στη Σουηδία βρίσκεται από χθες ο Ατρόμητος αφού αντιμετωπίζει σήμερα την ΑΙΚ στην Στοκχόλμη (21:00, Novasports2) για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Ο τεχνικός της ομάδας, Μιχάλης Γρηγορίου οριοθέτησε ως πρώτο στόχο το μηδέν στην άμυνα ενόψει του επαναληπτικού στο Περιστέρι ενώ τόνισε πως αν η ομάδα του σημειώσει και ένα γκολ τότε θα αυξηθούν οι πιθανότητες πρόκρισης.

Οι Περιστεριώτες θα παραταχθούν με σύστημα 4-3-3 έχοντας τον Γκορμπούνοφ κάτω από τα δοκάρια και τους Κιβρακίδη, Φυτανίδη, Λαζαρίδη και Μπιτόλο στην άμυνα. Γοδόι, Ουσέρο και Πίτου Γκαρσία θα αγωνιστούν στη μεσαία γραμμή ενώ στην επίθεση θα χρησιμοποιηθούν οι Μαρσελίνιο, Ούμπιντες και Ναπολεόνι.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Γερμανός Κρίστιαν Ντίνγκερτ με βοηθούς τους συμπατριώτες του Μίκε Πίκελ και Κρίστιαν Γκίτελμαν.

Με τη δύναμη της έδρας ο ΠΑΟΚ

Στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Σπαρτάκ Τρνάβα (20:00, Novasports1) και μετά την άνετη πρόκριση επί της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα για μια ακόμη φορά. Ο Ιγκόρ Τούντορ ζήτησε από τους παίκτες του ένα «καθαρό» σκορ ενόψει του επαναληπτικού, το οποίο θα απλοποιήσει την υπόθεση πρόκριση.

Αίνιγμα αποτελεί η χρησιμοποίηση ή όχι του Λούκας Πέρεθ, ο οποίος έχει εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία του να φύγει για την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια ενώ δεν υπολογίζονται οι Ρατς και Γκολάσα.

Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να ξεκινήσει ο Ολσεν ενώ στην άμυνα θα αγωνιστούν οι Τζαβέλλας, Κόστα και Βίτορ. Αμυντικά χαφ θα είναι οι Κάτσε, Τζιόλης με ακραίους τους Μακ και Κίτσιου. Πίσω από τον Κουλούρη θα αγωνιστούν οι Λούκας και Πέλκας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Ατρόμητος Γιουρόπα Λιγκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ