Στην Σαμπντόρια ο Σαμαράς - iefimerida.gr

Στην Σαμπντόρια ο Σαμαράς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γιώργος Σαμαράς μετά την Ολλανδία, την Πρέμιερ Λιγκ της Αγγλίας, τη Σκωτία και τη Σαουδική Αραβία, θα δοκιμάσει την τύχη του και στο Καμπιονάτο, αφού εντός των επόμενων ημερών θα γίνει παίκτης της Σαμπντόρια.

Γενοβέζος αναμένεται να γίνει ο Γιώργος Σαμαράς, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή. Ο Ελληνας διεθνής επιθετικός, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Μπρόμιτς, έχει έρθει σε συμφωνία με την Σαμπντόρια για συμβόλαιο 2 ετών, όπως αναφέρει η «Corriere dello Sport» και μέσα στο Σαββατοκύριακο θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις πριν υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ο 30χρονος επιθετικός, αποτελεί προσωπική επιλογή του Βάλτερ Τζένγκα, ο οποίος στο πρόσωπο του πρώην άσο της Σέλτικ, βλέπει τον παίκτη που έψαχνε για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιώργος Σαμαράς Σαμπντόρια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ