Στις ουρές και πάλι οι συνταξιούχοι [εικόνες] - iefimerida.gr

Στις ουρές και πάλι οι συνταξιούχοι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σήμερα, Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2015, καταβάλλονται οι συντάξεις του ΙΚΑ του μηνός Αυγούστου, ενώ οι συντάξεις του ΟΑΕΕ κα του ΟΓΑ θα καταβληθούν τη Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015.

Σε ανακοίνωσή του, το υπουργείο Εργασίας επισημαίνει ότι οι συντάξεις των φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης που υπάγονται στην εποπτεία του υπουργείου καταβάλλονται την προτελευταία εργάσιμη ημέρα του προηγούμενου μήνα, εκτός από τις συντάξεις του ΟΑΕΕ και του ΟΓΑ που καταβάλλονται την πρώτη εργάσιμη ημέρα κάθε μήνα.

Επίσης, αύριο θα καταβληθούν οι συντάξεις και το επικουρικό στους συνταξιούχους του ΝΑΤ. Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης του Ναυτικού Απομαχικού Ταμείου, η πληρωμή των συντάξεων ΝΑΤ και του Κλάδου Επικουρικής Ασφάλισης Nαυτικών (ΚΕΑΝ), μηνός Αυγούστου 2015, θα πραγματοποιηθεί στις 31 Ιουλίου 2015, ημέρα Παρασκευή.

Από νωρίς το πρωί εκατοντάδες συνταξιούχοι έχουν σχηματίσει ουρές έξω από τις τράπεζες για να πάρουν το ποσό που τους επιτρέπεται έπειτα από την επιβολή του ελέγχου κεφαλαίων.

Στις ουρές και πάλι οι συνταξιούχοι [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Στις ουρές και πάλι οι συνταξιούχοι [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΙΚΑ ΟΑΕΕ ΟΓΑ συντάξεις συνταξιουχοι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ