Αίρεται ο κατ' οίκον περιορισμός για Μιχαλολιάκο-Ζαρούλια - iefimerida.gr

Αίρεται ο κατ' οίκον περιορισμός για Μιχαλολιάκο-Ζαρούλια

ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χωρίς...περιορισμούς θα κινούνται από εδώ και εξής ο γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος και η σύζυγός του Ελένη Ζαρούλια, αφού με βούλευμα του συμβουλίου Εφετών ήρθη ο κατ' οίκον περιορισμός των κατηγορουμένων για εγκληματική οργάνωση.

Ειδικότερα το Συμβούλιο Εφετών με τα υπ΄αριθμόν 1246-1247/2015 βουλεύματα αποφάσισε την αντικατάσταση του περιοριστικού όρου του κατ οίκον περιορισμού με υποχρεωτική εμφάνιση τρεις φορές το μήνα σε ΑΤ.

Χθες, ο εισαγγελέας Εφετών Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος με πρόταση του προς το Συμβούλιο Εφετών ζήτησε την άρση του περιοριστικού όρου του κατ΄οίκον περιορισμού που έχει επιβληθεί και στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής και κατηγορούμενο για το αδίκημα της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, Νίκο Μίχο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ