Αισιοδοξία στον Παναθηναϊκό για τη ρεβάνς με την Μπριζ - Σε ποιους υπολογίζει ο Αναστασίου για την πρόκριση - iefimerida.gr

Αισιοδοξία στον Παναθηναϊκό για τη ρεβάνς με την Μπριζ - Σε ποιους υπολογίζει ο Αναστασίου για την πρόκριση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η επόμενη μέρα της νίκης επί της Μπριζ στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, βρήκε άπαντες στον Παναθηναϊκό να αισιοδοξούν ότι μπορούν στον επαναληπτικό του Βελγίου να πάρουν την πρόκριση για τα πλέι-οφ.

Σε μια βραδιά όπου όλα πήγαιναν σχεδόν στραβά από το ξεκίνημα, ο Παναθηναϊκός φόρεσε ξανά το ευρωπαϊκό του κοστούμι και επικράτησε 2-1 της Μπριζ. Οι Βέλγοι προηγήθηκαν, έχασαν μοναδική ευκαιρία για το 0-2, γλίτωσαν στο άστοχο πέναλτι του Μπεργκ όμως κάπου εκεί στο ημίωρο άρχισαν να τα χάνουν παρά την αποβολή του Σάντσεθ.

Η προσπάθεια των πράσινων στο δεύτερο ημίχρονο ήταν μοναδική και όλοι χρησιμοποίησαν στις δηλώσεις τους σαν παράδειγμα την αυταπάρνηση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Αναστασίου. Ο επαναληπτικός δεν θα είναι εύκολη υπόθεση όπως παραδέχθηκε και ο Τάσος Λαγός μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είμαστε στο 50-50. Δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμα. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι μετά τις δυσκολίες που συναντήσαμε», τόνισε χαρακτηριστικά όταν ρωτήθηκε για τις πιθανότητες πρόκρισης. Στον επαναληπτικό του «Γιαν Μπρέιντελ» ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Σάντσεθ και ο Αναστασίου ήδη προβληματίζεται για το ποιος θα πλαισιώσει τον Ταυλαρίδη στο κέντρο της άμυνας αφού ο Τριανταφυλλόπουλος προβλημάτισε και χθες με την απόδοσή του.

Στα πρόσωπα πάντως των Μπεργκ, Νίνη, Καρέλη και Ζέκα, ο Παναθηναϊκός δείχνει να στηρίζει πολλές από τις ελπίδες πρόκρισης αφού η συγκεκριμένη τετράδα μαζί με την παρουσία του Πράνιτς, κράτησε όρθιο το τριφύλλι στις δυσκολίες του πρώτου αγώνα.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός μπριζ Τσάμπιονς Λιγκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ