Αρση του κατ' οίκον περιορισμού προτείνει ο εισαγγελέας για τον Μίχο - iefimerida.gr

Αρση του κατ' οίκον περιορισμού προτείνει ο εισαγγελέας για τον Μίχο

(EUROKINISSI/ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την άρση του περιοριστικού όρου του κατ' οίκον περιορισμού που είχε επιβληθεί στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μίχο ζητεί με πρόταση του προς το Συμβούλιο Εφετών ο αντεισαγγελέας Εφετών, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος.

Ο εισαγγελικός λειτουργός ζητάει την αντικατάσταση του περιοριστικού όρου του κατ΄οίκον περιορισμού με αυτόν της υποχρεωτικής εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής που κατοικεί ο βουλευτής. Η πρόταση γίνεται μετά από αίτημα του κατηγορουμένου, ο οποίος είχε ζητήσει την άρση του περιοριστικού όρου για να έχει την δυνατότητα να πηγαίνει στην εκλογική του περιφέρεια και να επικοινωνεί με τους εκλογείς του.

Την ίδια ώρα, με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών έγινε προ ημερών άρση του ίδιου περιοριστικού όρου που είχε επιβληθεί στον πρώην βουλευτή και επίσης κατηγορούμενο, Δημήτρη Κουκούτση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ