Πούτιν: «Στον Μπλάτερ πρέπει να απονεμηθεί Νόμπελ» - iefimerida.gr

Πούτιν: «Στον Μπλάτερ πρέπει να απονεμηθεί Νόμπελ»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από την ημέρα που ξέσπασε το σκάνδαλο διαφθοράς στη FIFA, ο Σεπ Μπλάτερ έχει έναν μόνιμο υποστηρικτή. Ο Βλάντιμιρ Πούτιν όχι μόνο υπερσπίζεται τον πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου αλλά λίγες μέρες μετά την κλήρωση των προκριματικών του Μουντιάλ, προχώρησε και ένα βήμα παραπάνω.

Ο Ρώσος πρόεδρος τόνισε σε δηλώσεις του ότι άνθρωποι σαν τον Μπλάτερ αξίζουν ιδιαίτερης αναγνώρισης και τόνισε ότι κανονικά θα έπρεπε να του απονεμηθεί το βραβείο Νόμπελ:

«Ολοι γνωρίζουμε την κατάσταση που υπάρχει γύρω από τον κ.Μπλάτερ. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες αλλά δεν πιστεύω ούτε λέξη από όσα ακούγονται. Νομίζω ότι άνθρωποι σαν αυτό αλλά και τα κεφάλια των μεγάλων διεθνών αθλητικών ομοσπονδιών ή των Ολυμπιακών Αγώνων, αξίζουν ιδιαίτερης αναγνώρισης. Αν υπάρχει κάποιος που αξίζει το Βραβείο Νόμπελ, είναι αυτοί οι άνθρωποι», δήλωσε στο πρακτορείο Reuters.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ