Αφαίρεση διπλώματος για υπερβολική ταχύτητα, ΑΦΟΥ έπεσε από τη μηχανή! - iefimerida.gr

Αφαίρεση διπλώματος για υπερβολική ταχύτητα, ΑΦΟΥ έπεσε από τη μηχανή!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έτρεχε με τη μηχανή του σε επαρχιακή οδό. Κάποια στιγμή έχασε την ισορροπία του, έπεσε και σύρθηκε στο δρόμο. Και τότε, τον έπιασε η κάμερα διαχείρισης κυκλοφορίας, καθώς είχε ξεπεράσει το επιτρεπτό όριο.

Το απίθανο περιστατικό συνέβη Ελβετία. Στην εικόνα που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία, φαίνεται ξεκάθαρα ο 38χρονος μοτοσικλετιστής να σέρνεται στο δρόμο δίπλα στη μηχανή του που βγάζει σπίθες. Η ταχύτητα που έχει «πιάσει» στη συγκεκριμένη φωτογραφία είναι 106 χλμ/ώρα, σύμφωνα με την αστυνομία, σε δρόμο με όριο τα 70 χλμ/ώρα.

Ως αποτέλεσμα, πήρε κλήση για υπερβολική ταχύτητα, ενώ θα του αφαιρεθεί και το δίπλωμα οδήγησης για τρεις μήνες.

Οι αστυνομικοί εικάζουν ότι ο μοτοσικλετιστής έχασε την ισορροπία του όταν είδε την κάμερα κυκλοφορίας και προσπάθησε να ελαττώσει ταχύτητα. Πάντως, ήταν ιδιαίτερα τυχερός, καθώς παρά την πτώση και το σύρσιμο, δεν έπαθε τίποτα, εκτός από μερικές αμυχές στο σώμα του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ