H ΝΔ επιστρέφει στη Ρηγίλλης -Λόγω ακριβού ενοικίου - iefimerida.gr

H ΝΔ επιστρέφει στη Ρηγίλλης -Λόγω ακριβού ενοικίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πέραν της σημειολογίας που δημιουργεί η επιστροφή της Νέας Δημοκρατίας στα γραφεία της οδού Ρηγίλλης, στην παραδοσιακή της βάση, υπάρχει και μια οικονομική διάσταση της μετακόμισης που δεν είναι αμελητέα.

Η απόφαση είναι ειλημμένη: ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης είναι έτοιμος να υπογράψει τη νέα μίσθωση στο ιστορικό κτίριο που ανήκει στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο.

Όπως αναφέρει το real.gr, το νέο ενοίκιο θα είναι αρκετά «κουρεμένο» έτσι ώστε να συμβαδίζει με τις συνθήκες της εποχής, αλλά και να μπορεί να πληρωθεί από τα ταμεία του κόμματος. Το ενοίκιο σήμερα στα γραφεία της Λ. Συγγρού αγγίζει τις 85.000 ευρώ το μήνα -ποσό απαγορευτικό- ενώ οι συζητήσεις που έχουν ήδη γίνει φαίνεται πως οδηγούν σε μια συμφωνία για μηνιαίο τίμημα 5.000 ευρώ έναντι 10.000 ευρώ που πλήρωνε η ΝΔ στη Ρηγίλλης πριν εγκαταλείψει το ιστορικό κτίριο.

Το νεοκλασικό χρειάζεται, βέβαια, σοβαρές εργασίες εντός και εκτός, προκειμένου να γίνει και πάλι αξιοποιήσιμο.

Η επιστροφή της ΝΔ στη Ρηγίλλης, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, θα συνοδευτεί από συνολικό «μάζεμα» όλων των εξόδων ακόμη και με περαιτέρω περιορισμό του προσωπικού, εάν χρειαστεί. Η ΝΔ εγκατέλειψε το νεοκλασικό μετά την εκλογή του Αντώνη Σαμαρά στην ηγεσία του κόμματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ