Τίτλοι τέλους για τον κορυφαίο Περικλή Ιακωβάκη [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Τίτλοι τέλους για τον κορυφαίο Περικλή Ιακωβάκη [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Περικλής Ιακωβάκης στα 400 μέτρα με εμπόδια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου στο Ολυμπιακό Στάδιο κερδίζοντας τον τελευταίο αγώνα της μεγάλης καριέρας του στο ελληνικό και παγκόσμιο στίβο.

Αυτή ήταν η τελευταία κούρσα της τεράστιας καριέρας του κατά τη διάρκεια της οποίας γνώρισε σπουδαίες διακρίσεις, με κορυφαίες το χάλκινο μετάλλιο το 2003 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Παρισιού και το χρυσό το 2006 στο Ευρωπαϊκό του Γκέτεμποργκ.

Τίτλοι τέλους για τον κορυφαίο Περικλή Ιακωβάκη [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0


Στο Ολυμπιακό Στάδιο όπου διεξάγονται οι αγώνες ο Ιακωβάκης τερμάτισε σε 51.69 κατακτώντας για 16 φορά τον τίτλο (ισοφάρισε το ρεκόρ του Παπαδημητρίου) και αφήνοντας πίσω του τους Κωνσταντή (52.81), Καραουλασβίλι (53.55) και παρέλαβε το μετάλλιό του από την επί εικοσαετία προπονήτριά του, Μαίρη Σωτηρακοπούλου.

Τίτλοι τέλους για τον κορυφαίο Περικλή Ιακωβάκη [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1



Πάντως, ακόμη και τώρα ήταν κριτικός απέναντι στον εαυτό του: «Ήταν ασυνήθιστο για μένα να μην είμαι συγκεντρωμένος πριν από την κούρσα. Λίγο ο καιρός, λίγο ότι φεύγω διακοπές αύριο, λίγο ότι δεν υπήρχε ανταγωνισμός… Ήταν μία χαλαρή κούρσα. Έκανα αργό πέρασμα… Το μόνο που είναι σίγουρο είναι ότι για τα επόμενα δύο χρόνια θα ασχολούμαι με την επιτροπή αθλητών της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας. Στην συνέχεια πραγματικά δεν έχω κάτι στο μυαλό μου», δήλωσε στους εκπροσώπους του Τύπου.

Τίτλοι τέλους για τον κορυφαίο Περικλή Ιακωβάκη [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ