Τα απελπισμένα tweets Βαρουφάκη: Επιχειρεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα

Με αλλεπάλληλα και... απελπισμένα τιτιβίσματα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο Γιάνης Βαρουφάκης επιχειρεί να διαψεύσει ό,τι μπορεί από τον καταιγισμό που προκλήθηκε από τις αποκαλύψεις για το plan B που φέρεται να έχει εκπονήσει.

«Ωστε επρόκειτο να χακάρω τα ΑΦΜ των Ελλήνων πολιτών; Είμαι εντυπωσιασμένος από την φαντασία των συκοφαντών μου» έγραψε ο πρώην ΥΠΟΙΚ που προφανώς ενοχλήθηκε από τον σάλο εναντίον του.

Σε δεύτερο tweet ο Γ. Βαρουφάκης απευθύνεται στην... «τρόικα εσωτερικού» όπως την αποκαλεί.

«Προς Τρόικα Εσωτερικού: Αναφέρθηκα επισήμως στην ενσωμάτωση συστήματος πληρωμών στο Taxisnet» αναφέρει και παραπέμπει στις δηλώσεις του κατά την παράδοση του υπουργείου στον Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Ο συνήθως «σνόμπ» Βαρουφάκης, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει επίσης δημοσίως έναν χρήστη του twitter που έγραψε:

  • - Ο Βαρουφάκης δεν είχε plan B
  • - ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ
  • - Ο Βαρουφάκης είχε plan B
  • - ΔΡΑΧΜΟΣΥΜΜΟΡΙΤΗΣ

Ενώ έσπευσε να δηλώσει ότι «μια ζωή στην Αριστερά ήμουν» απαντώντας σε χρήστη του δημοφιλούς μέσου, η οποία έγραψε ότι «ο Βαρουφάκης δεν είναι κανένας αντισυστημικός ούτε με την αριστερά είχε ποτέ σχέση».

«Είστε σίγουρη; Ρωτώ επειδή όλη μου τη ζωή στην Αριστερά βρισκόμουν» έγραψε.

Οπως αποκάλυψε η Καθημερινή της Κυριακής, ο ίδιος ο Γ. Βαρουφάκης εκμυστηρεύτηκε το plan B που σχεδίαζε σε στελέχη ξένων hedge funds, στα πλαίσια διεθνούς forum που έλαβε χώρα στις 16 Ιουλίου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο κ. Βαρουφάκης σχεδίαζε ως plan B, ένα παράλληλο τραπεζικό σύστημα, καταρχήν μέσα στο πλαίσιο του ευρώ αλλά με την δυνατότητα «εν μία νυκτί να μετατραπεί σε μία νέα δραχμή». Ο βασικός κορμός του σχεδίου αυτού περιελάμβανε και υποκλοπές ΑΦΜ των φορολογουμένων...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ