Βάργκας και Κρισάντους κορυφαίοι και σκόρερ στο 0-2 της ΑΕΚ με την Κορόνα Κιέλτσε [βίντεο] - iefimerida.gr

Βάργκας και Κρισάντους κορυφαίοι και σκόρερ στο 0-2 της ΑΕΚ με την Κορόνα Κιέλτσε [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με εξαιρετική εμφάνιση στο β' ημίχρονο και τους Βάργκας, Κρισάντους και Ανάκογλου να διακρίνονται, η ΑΕΚ κέρδισε σήμερα 0-2 την Κορόνα Κίελτσε στο προπονητικό κέντρο του Ρεμές.

Με μια έξαρση στο τελευταίο ημίωρο, η ΑΕΚ επικράτησε απέναντι στην πολωνική ομάδα και δείχνει να κάνει ορισμένα βήματα προόδου, σε σύγκριση με το προηγούμενο παιχνίδι, παρότι είναι φανερό πως χρειάζεται ενίσχυση, αλλά και οι ποδοσφαιριστές ν’ αποκτήσουν περισσότερη ομοιογένεια. Σκόρερς ο Κρισάντους στο 69’ και Βάργκας στο 72’, ενώ ομαδικός και πολύτιμος για ακόμη μια φορά ο αρχηγός Δημήτρης Ανάκογλου.

Ο Βάργκας μάλιστα εκτός από το γκολ, είχε και ένα δοκάρι και ένα χαμένο πέναλτι.

ΑΕΚ: Ανέστης (32’ Μπαρόχα), Βασιλαντωνόπουλος, Αρθο, Κολοβέτσιος, Πεταυράκης, Σιμόες, Γιόχανσον, Πλατέλλας, Μπαρμπόσα, Αραβίδης, Τζεμπούρ

Στο δεύτερο μέρος: Μπαρόχα (62’ Βούρας), Σβάρνας, Γροντής, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Σιμόες (70’ Πλατέλλας), Ανάκογλου, Γκάλο, Ζόριτς, Βάργκας, Κρισάντους

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ κορονα κιελτσε βαργκας κρισαντους
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ