Καβγάς Βαρουφάκη με Χατζηνικολάου και Σκουρή -Διαψεύδει πάλι ο πρώην ΥΠΟΙΚ - iefimerida.gr

Καβγάς Βαρουφάκη με Χατζηνικολάου και Σκουρή -Διαψεύδει πάλι ο πρώην ΥΠΟΙΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυτή η κυβέρνηση πρέπει να παραιτηθεί, δήλωσε σύμφωνα με τη Real News ο Γιάνης Βαρουφάκης και μόλις είδε δημοσιευμένα τα όσα είπε στην εφημερίδα, έσπευσε, κατά την προσφιλή του τακτική να διαψεύσει ότι έχει πει κάτι τέτοιο, προκαλώντας την έντονη αντίδραση των στελεχών της εφημερίδας που επιμένουν ότι μεταφέρουν με ακρίβεια όσα ειπώθηκαν από τον τέως υπουργό.

Ο κ. Βαρουφάκης, έγραψε νωρίτερα στο Twitter: «Ο τίτλος “Βαρουφάκης: Να παραιτηθεί η κυβέρνηση” είναι η προβοκάτσια της Κυριακής. Ανυπομονώ να δω την προβοκάτσια της... Δευτέρας».

Καβγάς Βαρουφάκη με Χατζηνικολάου και Σκουρή -Διαψεύδει πάλι ο πρώην ΥΠΟΙΚ | iefimerida.gr 0

Αμέσως μετά, ήρθε η απάντηση του εκδότη της Real News, Νίκου Χατζηνικολάου, ο οποίος απάντησε μέσω twitter στον πρώην υπουργό. «Τις δηλώσεις του Βαρουφάκη στη Realnews πήρε ο Βασίλης Σκουρής,ένας απο τους πιο έντιμους δημοσιογράφους.Δεν εχει διαψευστεί ποτέ! Ποτέ!!», έγραψε ο κ. Χατζηνικολάου.

Καβγάς Βαρουφάκη με Χατζηνικολάου και Σκουρή -Διαψεύδει πάλι ο πρώην ΥΠΟΙΚ | iefimerida.gr 1

Η κόντρα δεν σταμάτησε εκεί, με τον κ. Βαρουφάκη να επιμένει και να συνεχίζει να γράφει στον κ. Χατζηνικολάου:

Καβγάς Βαρουφάκη με Χατζηνικολάου και Σκουρή -Διαψεύδει πάλι ο πρώην ΥΠΟΙΚ | iefimerida.gr 2

Ο ίδιος ο δημοσιογράφος που πήρε τη συνέντευξη στον πρώην υπουργό Οικονομικών του απάντησε μέσω Facebook. «Το ρεπορτάζ για το Γιάνη Βαρουφάκη που υπογράφω στη Realnews είναι απολύτως ακριβές και μεταφέρει με συνέπεια όσα κουβεντιάσαμε. Ούτε εγώ ούτε η εφημερίδα προβοκάρει», έγραψε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Σκουρής.

Καβγάς Βαρουφάκη με Χατζηνικολάου και Σκουρή -Διαψεύδει πάλι ο πρώην ΥΠΟΙΚ | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ