Bacon Cologne:θεϊκό άρωμα - iefimerida.gr

Bacon Cologne:θεϊκό άρωμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Και όμως υπάρχει. Το καινούργιο άρωμα της Farginnay ονομάζεται Bacon Cologne και όπως υποδεικνύει και το όνομα, μυρίζει μπέικον. Η όλη σύλληψη αποτελεί μια ανείπωτη ομορφιά που συμπληρώνεται από το εξαιρετικά κιτς διαφημιστικό αλλά και από το απίστευτο δελτίο τύπου της Farginnay για την κυκλοφορία του αρώματος:

«Το bacon είναι ένα project όλο πάθος, ένας από τους μεγαλύτερους θρύλους του 20ου αιώνα. Ο μύθος του Farginnay ξεκίνησε στα 1920, όταν ο John Farginnay, ένας παρισινός χασάπης ανακάλυψε έναν τρόπο να φτιάχνει τη διάθεση των πελατών του με μια μυστική συνταγή από μυρωδικά και αιθέρια έλαια αναμεμειγμένα με απόσταγμα από … μπέικον. Η ιστορία λέει ότι διασημότητες και ηγέτες κρατών σύχναζαν στο μαγαζί του για να αποκτήσουν το μαγικό ελιξίριο. Με το κλείσιμο του ματιού και τον μυστικό κωδικό, οι πελάτες αποκτούσαν ένα μικρό πουγκί με τη φόρμουλα που απ’ ό,τι λέγεται ενεργοποιούσε ευχάριστες αναμνήσεις. Ύστερα από μια καταστροφική φωτιά στις 4 Ιουλίου 1924, η επιχείρηση καταστράφηκε και η συνταγή χάθηκε… Μέχρι τις μέρες μας.»

Αν σας ενδιαφέρει να γίνετε κι εσείς ένας από τους τυχερούς που μυρίζουν το «ανεβαστικό» μπέικον, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το site της Farginnay και να αποκτήσετε το μοναδικό αυτό άρωμα στην τιμή των 36 δολαρίων. Η συσκευασία πάντως δεν είναι καθόλου κακή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άρωμα bacon cologne μπέικον κολώνια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ