Τέλος ο Λάσμε για Παναθηναϊκό - Παίρνει Μιλουτίνοφ ο Ολυμπιακός - iefimerida.gr

Τέλος ο Λάσμε για Παναθηναϊκό - Παίρνει Μιλουτίνοφ ο Ολυμπιακός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν ευδοκίμησε η επιστροφή του Στεφάν Λάσμε στον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν για να φέρουν τον Γκαμπονέζο σέντερ στην ομάδα και να την ενισχύσουν και άλλο στη θέση «5», όλα έδειχναν ότι θα υπάρξει συμφωνία, αλλά ένας όρος του Παναθηναϊκού που δεν αποδέχθηκε ο 33χρονος σέντερ, χάλασε τη δουλειά.

Ο Λάσμε είχε αποδεχθεί την οικονομική προσφορά του τριφυλλιού, που του έδινε διετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 700.000 ευρώ. Ο παίκτης ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα , αλλά το θέμα δεν προχώρησε. Σύμφωνα με τον Παναθηναϊκό, η ομάδα ήθελε όρο στο συμβόλαιο πως αν πιαστεί θετικός σε χρήση απαγορευμένων ουσιών, να τιμωρηθεί βάσει του εσωτερικού κανονισμού. Αυτό, όπως καταλαβαίνετε, έγινε γιατί το πάθημα με Γκιστ έγινε μάθημα. Ο Λάσμε, όμως, αρνήθηκε και έλαβε τέλος η περίπτωσή του για το τριφύλλι, που αναζητά πλέον αλλού για την ενίσχυση στη θέση «5».

Ο Μιλουτίνοφ στον Ολυμπιακό

Στον Ολυμπιακό θα αγωνίζεται για τα επόμενα τρία χρόνια ο Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ο Σέρβος σέντερ, αφού επελέγη στο νούμερο 26 του draft από τους Σπερς, βρέθηκε στο στόχαστρο κορυφαίων ομάδων της Euroleague μεταξύ των οποίων και οι «αιώνιοι». Ο Ολυμπιακός, όμως, είναι αυτός που κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή του 21χρονου παίκτη για την επόμενη τριετία, ενώ ο Παναθηναϊκός είχε αποχωρήσει από την διεκδίκησή του.

Τέλος ο Λάσμε για Παναθηναϊκό - Παίρνει Μιλουτίνοφ ο Ολυμπιακός | iefimerida.gr 0



Mε τη φανέλα της Παρτιζάν, ο Μιλουτίνοφ ξεχώρισε στη φετινή Αδριατική Λίγκα έχοντας κατά μέσο όρο 9,8 πόντους και 7,6 ριμπάουντ. Θεωρείται ένα από τα κορυφαία ταλέντα της Ευρώπης στη θέση του και γι' αυτό το λόγο υποχρέωσε τον Γκρέγκ Πόποβιτς να τον επιλέξει στο πρόσφατο draft και να τον έχει, από εδώ και στο εξής, σε συνεχή παρακολούθηση.

Ο Μιλουτίνοφ γίνεται έτσι ο τρίτος σέντερ στο ρόστερ του Ολυμπιακού, μετά τους Οθέλο Χάντερ και Πάτρικ Γιανγκ, προσδίδοντας έτσι βάθος στη γραμμή ψηλών που θα κληθεί να διαχειριστεί ο Γιάννης Σφαιρόπουλος την επόμενη σεζόν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ