Γάλλοι αγρότες έβαλαν ζωντανά γουρούνια μέσα σε σούπερ μάρκετ [εικόνες] - iefimerida.gr

Γάλλοι αγρότες έβαλαν ζωντανά γουρούνια μέσα σε σούπερ μάρκετ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εναν περίεργο τρόπο για να διαμαρτυρηθούν και να προβάλουν τα αίτημά τους βρήκαν οι Γάλλοι αγρότες που έβαλαν σε σουπερμάρκετ 3 ζωντανά γουρούνια.

Γάλλοι αγρότες έβαλαν ζωντανά γουρούνια μέσα σε σούπερ μάρκετ [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Εκπληκτοι έμειναν οι πελάτες ενός σούπερ μάρκετ στην πόλη Lot et Garonne στην νοτιοδυτική Γαλλία, όταν είδαν ξαφνικά μπροστά τους αγρότες να εισβάλλουν και να παρατούν τρία ολοζώντανα γουρούνια στο χώρο.

Γάλλοι αγρότες έβαλαν ζωντανά γουρούνια μέσα σε σούπερ μάρκετ [εικόνες]  | iefimerida.gr 1


Αυτόν τον τρόπο επέλεξαν οι αγρότες ώστε να προωθήσουν τα αιτήματά τους και να διαμαρτυρηθούν για τις μειώσεις στις τιμές των προϊόντων τους, καθώς εδώ και μέρες βρίσκονται με τα τρακτέρ τους στους δρόμους.

Γάλλοι αγρότες έβαλαν ζωντανά γουρούνια μέσα σε σούπερ μάρκετ [εικόνες]  | iefimerida.gr 2

Τα ζώα κυκλοφόρησαν για λίγο στους διαδρόμους του σούπερ μάρκετ προκαλώντας μια αναστάτωση στους πελάτες. Μετά από λίγη ώρα και αφού βγήκαν και οι απαραίτητες φωτογραφίες οι οποίες έχουν κατακλύσει τα Διεθνή Μέσα οι αγρότες αποχώρησαν παίρνοντας μαζί τους και τα ζωντανά.

Γάλλοι αγρότες έβαλαν ζωντανά γουρούνια μέσα σε σούπερ μάρκετ [εικόνες]  | iefimerida.gr 3

Την ίδια ώρα, εκατοντάδες τρακτέρ πλημμύρισαν τους δρόμους της Λυόν, που είναι στο επίκεντρο των κινητοποιήσεων τις τελευταίες ημέρες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αγρότες γουρούνια σούπερ μάρκετ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ