Focus: Αυτή είναι η γυναίκα που τρέμει όλη η Ελλάδα - iefimerida.gr

Focus: Αυτή είναι η γυναίκα που τρέμει όλη η Ελλάδα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αναβάθμιση της Ρουμάνας οικονομολόγου Ντέλια Βελκουλέσκου ως επικεφαλής του κλιμακίου του ΔΝΤ στην Ελλάδα σχολιάζει το γερμανικό περιοδικό Focus.

«Αυτή είναι η γυναίκα που τρέμει όλη η Ελλάδα», γράφει και τονίζει ότι από εδώ και πέρα ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα διαπραγματεύεται μαζί της.

«Το μεγάλο ερώτημα όμως είναι αν η 40χρονη Ρουμάνα θα συνεχίσει την αδιάλλακτη στάση του προκατόχου της ή αν θα θέσει σε νέα βάση τις σχέσεις ΔΝΤ- Ελλάδας», αναρωτιέται το Focus και επισημαίνει ότι «αυτό θα φανεί τις επόμενες εβδομάδες».

«Η Ρουμάνα οικονομολόγος διαδέχεται τον Ινδό Ρίσι Γκογιαλ αφού η ηγεσία του ΔΝΤ αποφάσισε να τον βάλει στο περιθώριο . Η 40χρονη Ρουμάνα έχει ασχοληθεί τα τελευταία χρόνια με το ελληνικό ζήτημα ενώ υπήρξε και υπεύθυνη των κλιμακίων του ΔΝΤ για τη Σλοβενία και την Κύπρο», γράφει το Focus.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντέλια Βελκουλέσκου Focus ΔΝΤ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ