Τρόμος: Πουλί σπάει παρμπρίζ αεροπλάνου -Στα αίματα πιλότοι και επιβάτες [εικόνες] - iefimerida.gr

Τρόμος: Πουλί σπάει παρμπρίζ αεροπλάνου -Στα αίματα πιλότοι και επιβάτες [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια της απογείωσης από το αεροδρόμιο Marechal Cunha Machado στην πόλη Sao Luis της Βραζιλίας, όταν ένα πουλί προσέκρουσε στο παρμπρίζ μικρού ιδιωτικού αεροσκάφους σπάζοντας το και γεμίζοντας με αίματα όλους τους επιβάινοντες.

Το συμβάν καταγράφηκε σε βίντεο και μέχρι στιγμής έχει περισσότερες από 200.000 προβολές. Σε αυτό φαίνεται η στιγμή του ατυχήματος. Ο κυβερνήτης και ο συγκυβερνήτης φαίνονται γεμάτοι αίματα μια και τραυματίστηκαν ελαφρά, ενώ ο χώρος έχει γεμίσει και φτερά.

Τρόμος: Πουλί σπάει παρμπρίζ αεροπλάνου -Στα αίματα πιλότοι και επιβάτες [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Τρόμος: Πουλί σπάει παρμπρίζ αεροπλάνου -Στα αίματα πιλότοι και επιβάτες [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Και οι δύο πάντως αμέσως μετά το ατύχημα, αποφάσισαν να κάνουν αναγκαστική προσγείωση καθώς η τρυπά που δημιούργησε το πουλί στο παρμπρίζ ήταν τεράστια.

Τρόμος: Πουλί σπάει παρμπρίζ αεροπλάνου -Στα αίματα πιλότοι και επιβάτες [εικόνες] | iefimerida.gr 2

«Η πλειοψηφία των περιστατικών πρόσκρουσης πτηνών σε αεροσκάφη συμβαίνει συνήθως κατά την απογείωση και την προσγείωση, δηλαδή όταν τα αεροσκάφη βρίσκονται ακόμα πολύ κοντά στο έδαφος. Συνήθως τα πουλιά προσκρούουν σε αεροσκάφη κάτω από τα 3.000 πόδια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ένα παρόμοιο γεγονός αποκλείεται να συμβεί και σε μεγαλύτερα ύψη», δήλωσε ο Steve Draper που είναι πιλότος, στον βρετανικό Τύπο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεροσκαφος. πουλι παρμπρίζ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ