Ο Παπαγεωργόπουλος ζητεί να αποφυλακιστεί ως ανάπηρος - iefimerida.gr

Ο Παπαγεωργόπουλος ζητεί να αποφυλακιστεί ως ανάπηρος

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία νέα αίτηση αποφυλάκισης του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου καλούνται να εξετάσουν οι δικαστικές Αρχές.

Αυτή τη φορά, σύμφωνα με το seleo.gr, ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης ζητεί να αποφυλακιστεί ως ανάπηρος, εκμεταλλευόμενος τη δυνατότητα που δίνει ο νέος νόμος σε όσους φυλακισμένους έχουν ποσοστό αναπηρίας πάνω από 67% και πάσχουν από σοβαρές νόσους.

Ήδη η εισαγγελέας που παρέλαβε την αίτηση έκανε δεκτή την εισήγηση και μέχρι το τέλος του μήνα αναμένεται να έχει πάρει απόφαση το Δικαστικό Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Παπαγεωργόπουλος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά του. Μάλιστα, τον περασμένο Οκτώβριο οι γιατροί διέγνωσαν εκτεταμένη αθηρωματική νόσο στον Βασίλη Παπαγεωργόπουλο και για τον λόγο αυτό ο πρώην δήμαρχος υπεβλήθη σε δύο επεμβάσεις αγγειοπλαστικής, οι οποίες κρίθηκαν επιτυχείς. Λόγω της επιβαρυμένης του κατάστασης, είχε υποβάλει τον περασμένο Φεβρουάριο αίτηση αποφυλάκισης, η οποία όμως δεν έγινε δεκτή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ