Προσθαλάσσωση ιδιωτικού ελικοπτέρου στο Πόρτο Ράφτη - Σώοι οι επιβαίνοντες - iefimerida.gr

Προσθαλάσσωση ιδιωτικού ελικοπτέρου στο Πόρτο Ράφτη - Σώοι οι επιβαίνοντες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε αναγκαστική προσθαλάσσωση προχώρησε ιδιωτικό ελικόπτερο με δύο επιβαίνοντες στην περιοχή Αυλάκι στο Πόρτο Ράφτη.

Το ελικόπτερο εντοπίστηκε από άλλο ιδιωτικό ελικόπτερο το οποίο ενημέρωσε για το συμβάν το Ενιαίο Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης του υπουργείου Ναυτιλίας.

Η επιχείρηση εντοπισμού των δύο επιβαινόντων από ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού, πλωτά σκάφη του Λιμενικού Σώματος και ελικόπτερο σούπερ πούμα είχε αίσιο τέλος, με τους δύο χειριστές να εντοπίζονται καλά στην υγεία τους. Τα δύο άτομα περισυνελέγησαν από ελικόπτερο «sikorsky» του Πολεμικού Ναυτικού που έφθασε στο σημείο και μεταφέρθηκαν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία της αναγκαστικής προσθαλάσσωσης.

Το ελικόπτερο, σύμφωνα με το λιμενικό σώμα ελληνική ακτοφυλακή παραμένει ημιβυθισμένο στη θαλάσσια περιοχή, ενώ εντός της ημέρας αναμένεται να υπάρξουν ενέργειες για την απομάκρυνσή του. Στο σημείο βρίσκεται πλωτό σκάφος του λιμενικού σώματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ