Σαφάρι Τσακαλώτου κατά της φοροδιαφυγής: Προανήγγειλε ελέγχους σε εμβάσματα στο εξωτερικό - iefimerida.gr

Σαφάρι Τσακαλώτου κατά της φοροδιαφυγής: Προανήγγειλε ελέγχους σε εμβάσματα στο εξωτερικό

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI / ICONPRESS / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σαρωτικούς ελέγχους σε εμβάσματα και καταθέσεις Ελλήνων στο εξωτερικό προανήγγειλε από το βήμα της Βουλής, ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.

«Έχουμε στοιχεία για τα εμβάσματα προς το εξωτερικό, από την αρχή της κρίσης μέχρι σήμερα και θα τα ταιριάξουμε με τις φορολογικές δηλώσεις για να δούμε αν δικαιολογούνται», σημείωσε ο υπουργός Οικονομικών απαντώντας στον βουλευτή του ΚΚΕ, Νίκο Καραθανασόπουλο.

Επιπλέον, ο κ. Τσακαλώτος επισήμανε ότι «θα προσπαθήσουμε να πιάσουμε τις καταθέσεις Ελλήνων στο εξωτερικό για να πληρώσουν την αντίστοιχη φορολογία».

Εξάλλου, ο υπουργός Οικονομικών απευθυνόμενος στον βουλευτή του ΚΚΕ σημείωσε ότι «έχει σημασία η μορφή που ασκείται η εξουσία, έξι μήνες υπό απίστευτη πίεση και ασφυξία. Σας αδικεί να τα βάζετε με αυτούς που βρίσκονται υπό αυτές τις συνθήκες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ