Ανω-κάτω η Super League - Αποχώρησε με φωνές διαμαρτυρίας η ΑΕΚ - iefimerida.gr

Ανω-κάτω η Super League - Αποχώρησε με φωνές διαμαρτυρίας η ΑΕΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με επεισοδιακό τρόπο εξελίχθηκε η συνεδρίαση της Super League αφού οι εκπρόσωποι της ΑΕΚ αποχώρησαν εν μέσω διαμαρτυριών, τονίζοντας πως «Η ΑΕΚ δεν είναι Φιλιππινέζα κανενός».

Την οργισμένη αντίδραση της ΑΕΚ προκάλεσε ο Γιώργος Μποροβήλος, ο οποίος είπε στον πρόεδρο της Ενωσης Βαγγέλη Ασλανίδη και το νομικό εκπρόσωπο της ομάδας Χάρη Γρηγορίου, ότι μπορούν να παραστούν μόνο ως ακροατές στο ΔΣ της Λίγκας, με αποτέλεσμα οι τελευταίοι να… τα χώσουν και να φύγουν.

Ο Μποροβήλος επικαλέστηκε το γεγονός ότι δεν έχει επικυρωθεί ακόμα η βαθμολογία της Super League όσον αφορά τις ομάδες που υποβιβάζονται και ως εκ τούτου δεν μπορεί να εγγράψει νέα μέλη. Πολλές ήταν οι ομάδες που αντέδρασαν όπως το ίδιο συνέβη και με τον νομικό σύμβουλο της Λίγκας, κ. Οικονομάκη, ο οποίος σημείωσε ότι βάσει του άρθρου 5, η ΑΕΚ έχει δικαίωμα συμμετοχής. Ωστόσο, ο πρόεδρος της Λίγκας επέμεινε στην απόφασή του.

Εκεί ήρθε και η έκρηξη του Ασλανίδη, ο οποίος αφού φώναξε πως «η ΑΕΚ δεν είναι Φιλιππινέζα κανενός», ξεκαθάρισε ότι «δεν θα συμμετάσχει πλέον σε διαδικασίες όπου θα είναι απλός παρατηρητής» και αποχώρησε μαζί με τον Γρηγορίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Super League Γιώργος Μποροβήλος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ