Γερμανικό περιοδικό «τρολάρει» τη Μέρκελ: Τη δείχνει σε λεσβιακή σχέση [βίντεο] - iefimerida.gr

Γερμανικό περιοδικό «τρολάρει» τη Μέρκελ: Τη δείχνει σε λεσβιακή σχέση [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα βίντεο, εμφανίζει την Ανγκελα Μέρκελ να έχει... λεσβιακή σχέση.

Δεν είναι αλήθεια, πρόκειται απλώς για ένα προκλητικό μήνυμα από γερμανικό περιοδικό, το οποίο εμφανίζει την Καγκελάριο ως γκέι, για να εκφράσει την διαφωνία του με την εμμονή της να παντρεύονται μόνο ετερόφυλα ζευγάρια.

Στο ασπρόμαυρο βίντεο-κλιπ, διάρκειας ελάχιστων δευτερολέπτων, που ανήρτησε το «Straight!» δείχνει την Μέρκελ να ατενίζει έξω από το παράθυρο, κοιτάζοντας το κινητό της. Στο δωμάτιο μπαίνει και την αγκαλιάζει μια πολύ νεότερή της γυναίκα.

Φυσικά πρόκειται για ηθοποιό-σωσία της Γερμανίδας Καγκελαρίου.

«Καθώς η βασίλισσα λιτότητας ατενίζει έξω από το παράθυρο - ίσως σκεπτόμενη την Ελλάδα - τινάζει το κεφάλι της καθώς μια είδηση στο ραδιόφωνο αναφέρει ότι το 62% των Γερμανών είναι υπέρ του γάμου των ομοφυλόφιλων».
Και το Straight! Έγραψε τη λεζάντα: «Ολοι στην Ευρώπη μισούν την Μέρκελ; Εκτός από αυτή τη γυναίκα».

Το κλιπ έρχεται μόλις μία εβδομάδα μετά την επιμονή της Μέρκελ ότι ο γάμος πρέπει να γίνεται μόνο μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας. Η ίδια η Μέρκελ έχει παντρευτεί δύο φορές και είναι μια πιστή Χριστιανή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ