Νοσοκομείο στο Σάσεξ διέγνωσε 99χρονη με... εγκυμοσύνη [εικόνες] - iefimerida.gr

Νοσοκομείο στο Σάσεξ διέγνωσε 99χρονη με... εγκυμοσύνη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια ηλικιωμένη έμεινε έκπληκτη όταν έλαβε τις εξετάσεις της από το νοσοκομείο του Σάσεξ, που την ενημέρωναν ότι είναι έγκυος, λίγους μήνες πριν τα 100α γενέθλιά της.

Η Ντόρις Αιλινγκ, η οποία έχει επτά εγγόνια και 13 δισέγγονα, έλαβε μια επιστολή που της υπενθύμιζε να παρευρεθεί σε προγεννητικό ραντεβού.

Οταν επικοινώνησαν με το νοσοκομείο, οι υπέυθυνοι αναγκάστηκαν να παραδεχτούν ότι ήταν όλα ένα λάθος, αλλά ακόμα δεν είναι σαφές το πώς ακριβώς συνέβη αυτή η γκάφα.

Το έγγραφο - το οποίο ανέφερε ότι η κυρία Αιλινγκ, γεννηθείσα το 1915, έπρεπε να μεταβεί στο νοσοκομείο, για προγεννητικό έλεγχο. Οταν ο 76χρονος γιος της Μπράιαν επικοινώνησε με το νοσοκομείο, ζήτησαν συγγνώμη για το λάθος.

«Μου φάνηκε διασκεδαστικό» δήλωσε η ηλικιωμένη στο Bognor Regis Observer.

«Δεν έχω πάει ποτέ στο συγκεκριμένο νοσοκομείο και δεν ξέρω καν που βρίσκεται. Είναι ένα απόλυτο μυστήριο για μένα το πώς πήρα αυτό το γράμμα. Εχω κάνει τρία παιδιά, όταν ήμουν 20, 23 και 29. Αυτό ήταν αρκετό. Είμαι σχεδόν 100, πώς είναι δυνατόν να ήμουν έγκυος;» Τα παιδιά της, που όλα έχουν βγει στη σύνταξη, είπαν ότι γέλασαν πολύ με το μπέρδεμα.

Ενας εκπρόσωπος του νοσοκομείο δήλωσε: «Εχουμε γράψει στην κυρία που έλαβε εσφαλμένα την επιστολή. Ηταν ένα σπάνιο διοικητικό σφάλμα και έχουμε ζητήσει συγγνώμη για οποιαδήποτε περιττή ανησυχία μπορεί να προκάλεσε αυτό το σφάλμα»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ