Ο Παναθηναϊκός για Μπουρούση – Η ΑΕΚ παίρνει Βουγιούκα - iefimerida.gr

Ο Παναθηναϊκός για Μπουρούση – Η ΑΕΚ παίρνει Βουγιούκα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σύμφωνα με έναν Τούρκο δημοσιογράφο, αφού οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να αποκτήσουν τον Άλεξ Τάιους, φέρονται να εξετάζουν πολύ σοβαρά τη λύση του Γιάννη Μπουρούση για τη φροντ λάιν τους.

Ο διεθνής σέντερ έχει ενημερωθεί από τη Ρεάλ Μαδρίτης πως δεν θα επεκταθεί η συνεργασία τους και πλέον αναζητά ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Βέβαια, μέσα στη μέρα έγινε γνωστό πως το «τριφύλλι» έχει στη λίστα του τον μέχρι πρότινος συμπαίκτη του Μπουρούση στη «βασίλισσα», τον Τυνήσιο Σαλάχ Μεζρί.

Την ίδια ώρα, η ΑΕΚ απέκτησε τον 18χρονο Καμαριανό μία ημέρα μετά την μεγάλη επένδυση με τον 16χρονο Μωραϊτη δίνοντας πάνω από 1 εκατ.ευρώ και τώρα είναι έτοιμη να κλείσει και τον Ιαν Βουγιούκα. Ο έμπειρος σέντερ είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Ελλάδα και η Ενωση του προσφέρει διετές συμβόλαιο έχοντας συμφωνήσει σε όλα μαζί του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ