Στη χώρα του Δράκουλα πληρώνουν την είσοδο σε μουσικά Φεστιβάλ με αίμα [εικόνες] - iefimerida.gr

Στη χώρα του Δράκουλα πληρώνουν την είσοδο σε μουσικά Φεστιβάλ με αίμα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγάλες εκπτώσεις αλλά και δωρεάν εισιτήρια στο Φεστιβάλ Untold στην Ρουμανία έχουν όσοι θέλουν να προσφέρουν λίγο από το αίμα τους.

Στη χώρα του Δράκουλα πληρώνουν την είσοδο σε μουσικά Φεστιβάλ με αίμα [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Το Untold Festival, που πραγματοποιήθηκε στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ρουμανίας, την Κλουζ-Ναπόκα, μοιράζει δωρεάν εισιτήρια και εκπτώσεις για το φεστιβάλ, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει την μειωμένη προσφορά αίματος στη χώρα.

Η Ρουμανία βρίσκεται σήμερα σε μια από τις χαμηλότερες θέσεις πανευρωπαϊκά σχετικά με τους ενεργούς αιμοδότες αφού μόνο το 1,7% των περίπου 20 εκατομμυρίων Ρουμάνων δωρίζει αίμα κάθε χρόνο.

Στη χώρα του Δράκουλα πληρώνουν την είσοδο σε μουσικά Φεστιβάλ με αίμα [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Εκείνοι που θα δώσουν αίμα σε ένα από τα 42 κέντρα αιμοδοσίας της χώρας μέχρι τις 24 Ιουλίου, θα έχουν έκπτωση της τάξης του 30% στα 97 δολάρια που κοστίζει το εισιτήριο για το τετραήμερο φεστιβάλ. Η απήχηση είναι τεράστια αφού ήδη πάνω από 500 άνθρωποι έχουν δώσει αίμα ενώ 300 πολίτες αναγκάστηκαν να φύγουν από το νοσοκομείο της Κλουζ-Ναπόκα αλλά κλήθηκαν να επιστρέψουν αργότερα εντός της εβδομάδας.

Στη χώρα του Δράκουλα πληρώνουν την είσοδο σε μουσικά Φεστιβάλ με αίμα [εικόνες]  | iefimerida.gr 2

Η Guirgiu είπε ότι η εκστρατεία «Πληρώστε με Αίμα» αρχικά ήταν πνευματικό τέκνο του φεστιβάλ, αλλά το Εθνικό Ινστιτούτο Μετάγγισης Αίματος της Ρουμανίας (NIBT) ήρθε άμεσα στο προσκήνιο. Ήταν ένας τρόπος για να γίνει όχι μόνο κάτι για να βελτιωθεί η χώρα, είπε, αλλά στην πραγματικότητα ήταν σε θέση να ενσωματώσει το διάσημο παραμύθι της Τρανσυλβανίας, τον Δράκουλα, ο οποίος έγινε και το πρόσωπο της εκστρατείας.

Στη χώρα του Δράκουλα πληρώνουν την είσοδο σε μουσικά Φεστιβάλ με αίμα [εικόνες]  | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρουμανία φεστιβάλ αιμοδοσία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ