Απαγόρευση κυκλοφορίας στα δασικά συμπλέγματα της Αρκαδίας - iefimerida.gr

Απαγόρευση κυκλοφορίας στα δασικά συμπλέγματα της Αρκαδίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας και του συντονιστικού οργάνου Πολιτικής Προστασίας της περιφερειακής ενότητας Αρκαδίας, απαγορεύτηκε η κυκλοφορία στα δασικά συμπλέγματα της Αρκαδίας, όταν υπάρχει κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς με δείκτη επικινδυνότητας 3 και άνω.

Η απαγόρευση αφορά συγκεκριμένα, την κυκλοφορία οχημάτων και την παραμονή των εκδρομέων σε όλον τον ορεινό όγκο του Μαινάλου, στο δάσος Σκυρίτιδας - Βλαχοκερασιάς, σε όλη την εδαφική έκταση του εθνικού δρυμού Πάρνωνα και στα περιαστικά αλσύλλια της Τρίπολης (Αγίου Γεωργίου, Αγίων Θεοδώρων, Αγίου Ιωάννη, Μάη Θανασάκου).

Της απαγόρευσης εξαιρούνται οι μόνιμοι κάτοικοι - κι επί της ουσίας, η απαγόρευση ισχύει από την Τετάρτη 22 Ιουλίου και ώρα 6:00 π.μ. έως και την Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015 και ώρα 6:00 π.μ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ