Ο Τζιοβάνι 2-6 μήνες εκτός και η ΑΕΚ εγκαταλείπει την περίπτωση του - iefimerida.gr

Ο Τζιοβάνι 2-6 μήνες εκτός και η ΑΕΚ εγκαταλείπει την περίπτωση του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκτός αγωνιστικής δράσης θα παραμείνει τους επόμενους μήνες ο Τζιοβάνι Παλμιέρι ντος Σάντος κάτι που σημαίνει ότι οριστικά η ΑΕΚ αποσύρεται από την απόκτησή του.

Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ, τον οποίο περίμενε εδώ και καιρό η Ένωση ώστε ξεκαθαρίσει να θα φορέσει ή όχι τη φανέλα της ομάδας τέθηκε νοκ άουτ μετά τον τραυματισμό που υπέστη στο γόνατο κατά τη διάρκεια του αγώνα της Φλουμινένσε απέναντι στην Βάσκο Ντα Γκάμα.

Οι άνθρωποι της Ένωσης βρίσκονταν διαρκώς σε επαφές τόσο με τον πατέρα του όσο και με τους εκπροσώπους του, προκειμένου να ενημερωθούν για την σοβαρότητα του τραυματισμού.

Οι εκτιμήσεις των γιατρών αναφέρουν ότι ο Τζιοβάνι χρειάζεται από δύο έως έξι μήνες για να επανέλθει σε αγωνιστική δράση, κάτι που σημαίνει ότι χαλάει οριστικά η μεταγραφή του στην ΑΕΚ και ήδη οι «κιτρινόμαυροι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ