Ο Γουόρεν Μπάφετ διαψεύδει: Δεν αγόρασα κανένα ελληνικό νησί - iefimerida.gr

Ο Γουόρεν Μπάφετ διαψεύδει: Δεν αγόρασα κανένα ελληνικό νησί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η είδηση έκανε το γύρο του διαδικτύου και φυσικά απέκτησε διεθνείς διατάσεις, αλλά φαίνεται πως όπου υπάρχει καπνός δεν υπάρχει απαραίτητα και φωτιά.

Ο πολυεκατομμυριούχος φερόταν να έχει αγοράσει, έναντι 15 εκατ. δολαρίων, το νησί του Α. Θωμά , νοτιοδυτικά της Αθήνας. Ωστόσο, το γραφείο του Μπάφερ προέβη σήμερα σε διάψευση της είδησης

Η «είδηση» αναφέρθηκε πρώτη φορά στο πρώτο θέμα και στη συνέχειααν αμεταδόθηκε από πολλά πρακτορεία, συμπεριλαμβανομένου και του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Ωστόσο, όταν η εφημερίδα World-Herald ρώτησε το γραφείο του Μπάφετ στην Ομάχα των ΗΠΑ αν οι αναφορές αυτές ισχύουν, η απάντηση ήταν όχι.

Ένας εκπρόσωπος της κτηματομεσιτικής Proto, που φερόταν να έχει κάνει την αγοραπωλησία, είπε στο SpiegelOnline: «Η Ελλάδα αυτή τη στιγμή είναι πολύ ελκυστική για επενδύσεις και ανάπτυξη στο real estate» κι ότι τέτοια νησιά είναι το «απόλυτο σύμβολο status». Τα νησιά αυτά στοιχίζουν λιγότερο από ένα σαλέ σκι στο Άσπεν ή από ένα ρετιρέ στην ανατολική πλευρά του Μανχάταν, γράφει το ρεπορτάζ.

Νωρίτερα είχαν εμφανιστεί και άλλες ειδήσεις ότι ο Αμερικανός ηθοποιός Johny Depp αγόρασε ένα άλλο ελληνικό νησί, το Στρογγυλό, για €4,2 εκατ. κι ότι ηθοποιοί όπως ο Brad Pitt και η Angelina Jolie επίσης ενδιαφέρονται για αγορά νησιού στην Ελλάδα. Όλες αυτές οι αναφορές, σύμφωνα με το Omaha.com, δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ