Πάει για το «μπαμ» με Χουέρτας ο Ολυμπιακός - iefimerida.gr

Πάει για το «μπαμ» με Χουέρτας ο Ολυμπιακός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Μαρσελίνιο Χουέρτας φέρεται να βρίσκεται ο Ολυμπιακός, κάνοντας μια ακόμη προσπάθεια να ολοκληρώσει το φετινό του ρόστερ με εντυπωσιακό τρόπο.

Οπως παρουσιάζει σε αποκλειστικό ρεπορτάζ η ιστοσελίδα sdna.gr, ο Χουέρτας έχει στα χέρια του την πρόταση του Ολυμπιακού αλλά και μία ακόμη από ομάδα της Ρωσίας. Παράλληλα περιμένει την τελευταία κίνηση της Μπαρτσελόνα, κάτι που ωστόσο θεωρείται απίθανο αφού ο Τσάβι Πασκουάλ αναμένεται μέσα στις επόμενες 48 ώρες να ανακοινώσει παίκτη. Αυτόματα, ο Βραζιλιάνος γκαρντ θα είναι και «ηθικά» ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τον Ολυμπιακό να έχει αυτή την στιγμή το προβάδισμα για την απόκτησή του.

Ο Χουέρτας, αν τελικά αποκτηθεί, θα καλύψει την τελευταία θέση ξένου με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να προτιμά έναν «κοντό» για να συμπληρώσει το φετινό παζλ μετά την απώλεια του Σλούκα, παρά έναν παίκτη που θεωρητικά θα κάλυπτε το κενό του Πέτγουεϊ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ